Servi Ulsteinvik AS bygger to pelebiler, basert på fireakslede Mercedes-Benz-lastebiler, til Storvik AS/Arvid Gjerde AS i år.

Leverer to nye «Rail Rig» til Storvik/Arvid Gjerde

Servi Ulsteinvik AS skal levere komplett systemleveranse til to nye pelebiler «Rail Rig» for autovern-montering, inkludert mekanikk, hydraulikk, pneumatikk, elektro og automasjon til Storvik AS/Arvid Gjerde AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Pelebilene er basert på fireakslede Mercedes-Benz lastebiler med et betydelig påbygg. Av funksjoner kan nevnes et automatisert selvvatrende bore- og peletårn og fjernstyrt kjøring av lastebilen.

Servi Ulsteinvik AS har utstyrt fem slike kjøretøy tidligere og har opparbeidet kompetanse på denne type applikasjoner, i samarbeid med designselskap og kunder.

Planlagt leveranse av de to nyeste bilene, er høsten 2022. Byggingen foregår i Ulsteinvik.

Trenger flere medarbeidere

Servi Ulsteinvik AS starter året med en historisk høy ordreinngang på over 30 millioner kroner og ordrereserve på nærmere 100 millioner kroner. Mye av veksten kommer innenfor Servis satsing på styresystemer og automasjon.

Servi Ulsteinvik AS har i dag totalt 44 ansatte, og ser frem til et svært aktivt år der de trenger flere medarbeidere.

Selskapet har klart å holde aktiviteten oppe og unngått permitteringer gjennom hele 2021, til tross for covid-19-relaterte utfordringer.

Servi Ulsteinvik AS er en del av Servi Group AS som er landes største totalleverandør av «Power and Motion Control». Dette omfatter komponenter og systemer innenfor fagområdene hydraulikk, pneumatikk, elektromekanikk, vindusviskere og automasjon og programvare. Servi Group har avdelinger i Ulsteinvik, Bergen, Trondheim, Rissa, Ski og Kongsberg.

Powered by Labrador CMS