FLYTER SAMMEN: Kjetil Gjesdal fra Volue presenterer Gemini Connected.

Løsningen fra Volue som sørger for at alt flyter sammen

VOLUE: Gemini Connected sørger for at all informasjon og ulike løsninger kobles sammen, og at alt arbeid både dokumenteres og innrapporteres.

Publisert

Selskapet som tidligere het Powel, presenterte sin nye sky-løsning på Arctic. Gemini Connected sørger for at all info om prosjektet flyter sømløst og korrekt, uavhengig av geografisk plassering. For eksempel kan dette være oppdatering av prosjekterte 3D-modeller ut til gravemaskinen, innrapportering på utført arbeid til Gemini Terreng og som grunnlag for målebrev og fakturagrunnlag i Gemini ProAdm. Alle som trenger det, har tilgang, også via mobile app'er. Maskinfører sørger for å registrere punkter når skuffen settes i bakken for å rapportere nivåene, og slik får prosjektleder oppdatert status fortløpende, på for eksempel hvor det er fjell etc.

- Alle som bruker Gemini Terreng har tilgang til og kan utnytte mulighetene i Gemini Connected. Kommunikasjon via skyen åpner for kobling mot andre systemer, eksempelvis levering av data direkte til Datafangst i NVDB. Det går på produksjon, 3D-modeller, økonomi og volumer. Manuelle rutiner reduseres, alt flyter gjennom og registreres automatisk. Dette handler om dokumentasjon, alt skal være enkelt fra prosjektert modell til dokumentasjon av bygget, samt underlag for målebrev og økonomi, sier Kjetil Gjesdal i Volue.

Powered by Labrador CMS