FRA UTDELINGEN: Mineralteknikks representanter på forhandlerkonferansen i Barcelona, fra venstre: Marius Torgersen, Arne Kenneth Øvstebø, Svein-Kristian Nygård Rist og Einar Årdal Øvstebø.

Mineralteknikk fikk pris på forhandlerkonferanse

På Terex Finlay World Dealer Conference i Barcelona nylig, ble norske Mineralteknikk AS hedret.

Publisert Sist oppdatert

Den norske Terex Finlay-forhandleren ble utnevnt til prisen Technology Adaption for det norske selskapets åpenhet rundt ny teknologi, deres kontinuerlige arbeid i å lede an i overgangen til elektrifiserte maskiner og å imøtekomme fremtidens voksende etterspørsel innen elektrifisering av anleggsbransjen, står det i en pressemelding.

— For oss som selskap er det en ære å bli anerkjent internasjonalt. Det viser at vårt arbeid for videre utvikling og ny teknologi blir lagt merke til. Vi ser frem til å bygge videre på denne suksessen sammen med både nye og fremtidige kunder, sier daglig leder Einar Årdal Øvstebø i Mineralteknikk.

Prisen for Technology Adaption ble overlevert ved et klassisk spansk kulturbygg under den årlige konferansen og prisseremonien i regi av Finlay. Alle store forhandler var til stede under seremonien, noe som sier litt om konkurransen Mineralteknikk står overfor i forhandlernettverket.

Daglig leder Einar Årdal Øvstebø roser samarbeidet med Finlay, og påpeker at «kvalitet i historie, og kvalitet i fremtiden er noe både Mineralteknikk og Finlay streber etter – sammen».

Mineralteknikk skriver i en pressemelding at anerkjennelsen støtter opp under Mineralteknikk sin posisjon innen knuse- og siktebransjen, og underbygger selskapets engasjement for teknologi og kompetanseutvikling i anleggsbransjen.

Powered by Labrador CMS