SKIFTE: Arne Kenneth Øvstebø trapper ned og overlater ledelsen av Mineralteknikk AS til sønnen Einar Øvstebø.

Lederskifte i Mineralteknikk

Ekstra stolt Arne Kenneth Øvstebø overlater stafettpinnen til neste generasjon!

Publisert Sist oppdatert

Arne Kenneth Øvstebø gir seg som daglig leder i Mineralteknikk AS, og fra 1. august overtar sønnen Einar Øvstebø (24) ledelsen i firmaet.

– Nå skal yngre krefter få slippe til, uttaler Arne Kenneth Øvstebø som går over i en stilling som prosjekt- og forretningsutvikler i selskapet.

Mineralteknikk AS har en rekke agenturer innen knusing, sikting og vasking av mineraler. Blant agenturene er Terex Finlay, Terex Washing Systems, Portafill, Arjes og MDS.

- Einar har engasjert seg i bedriften over lang tid, og kjenner organisasjonen nesten like godt som meg. At han i tillegg er min sønn, gjør at jeg med ekstra stolthet har ønsket at han skal overta stafettpinnen etter meg, sier Arne Kenneth Øvstebø.

Fokus på menneskene

Einar Øvstebø har bachelorgrad i International Management fra Handelshøyskolen BI. Han ser frem til å ta fatt på oppgaven med å videreføre selskapets erfaringer og styrke deres kompetanse.

– For meg er det viktig å ha fokus på menneskene, både internt blant kolleger og eksternt med våre kunder og samarbeidspartnere. Jeg er opptatt av å bygge en organisasjon som er rustet til å møte fremtidens utfordringer, slik at vi kan levere det vi lover kunden. I tillegg syntes jeg det er viktig å gjøre ting skikkelig, både små og store oppgaver. Det øker vår kvalitet og gjenspeiles i markedet, sier Einar Øvstebø.

Arne Kenneth Øvstebø vil den første tiden fremover fungere som mentor og følge Einar tett. Han vil også fortsette som eier, styreleder og forretningsutvikler i firmaet.

Powered by Labrador CMS