Nyhet for produksjon av skyddstein

Mineralteknikk introduserer MDS M615 til produksjon av skyddstein.

 Mineralteknikk lanserer MDS M615, en semi-mobil trommelsikt spesielt egnet til produksjon av skyddstein, også kalt «wasserbau» stein eller plastringstein, og er spesielt relevant nå i lys av regjeringens fokus på havvindmøller.

Høy kapasitet

Med en kapasitet på rundt 500 tonn per time og en maksimal steinstørrelse på 750 mm, er M615 ideell for bruk til sortering av sprengstein eller stein etter grovknuser. Ettersom det ikke er noen transportbånd til ferdigvarene, eliminerer og dette ståtid og det er generelt mindre funksjoner. Maskinen kan og settes opp med god høyde.

Fleksibilitet

MDS M615 har en lengde på 6 meter og en diameter på 1,5 meter. Den kan tilpasses med en åpning på 400mm og leveres på en ramme der kunden kan velge understøttelse som passer deres behov, for eksempel betong eller stålkonstruksjon. 

I og med at det ikke er ferdigvarebånd under, kan det også benyttes større maskevidde eller åpninger på sorteringen.

Driftsalternativer

MDS M615 kan drives både elektrisk og med on-board motor, slik at kundene kan velge den løsningen som passer best for deres operasjonelle krav og miljø.

Med MDS som en del av sitt sortiment styrker Mineralteknikk sin posisjon som en foretrukken leverandør og fortsetter å levere teknologisk avanserte løsninger som bygger opp under mottoet «kroner per tonn» og som bidrar til bærekraftige og effektive driftsresultat for deres kunder.

Vi er stolte av å kunne tilby MDS M615 til våre kunder. Denne maskinen representerer en ny standard innen rengjøring av uren masse og siling av sprengstein. Vi er glade for å kunne bidra til utviklingen av havvindmøllesektoren og tilby effektive løsninger for produksjon av skyddstein, avslutter daglig leder Arne Kenneth Øvstebø.

Powered by Labrador CMS