KOMPAKT: Kramer 5040 veier to tonn og har 1,4 tonns løftekapasitet. Maskinen er på vei inn på det norske markedet nå. Foto: Kramer
KOMPAKT: Kramer 5040 veier to tonn og har 1,4 tonns løftekapasitet. Maskinen er på vei inn på det norske markedet nå. Foto: Kramer

Ny Kramer 5040 lansert

NYHET: H&H Maskin AS introduserer Kramer nyeste hjullastermodell, Kramer 5040, på det norske markedet.

Publisert

Kramer 5040 er en kompakt hjullaster med egenvekt på to tonn og løftekapasitet på 1,4 tonn. Maskinen har både styring og drift på alle fire hjulene, og er altså ikke tyngre enn at den enkelt kan transporteres på en 3,5 tonns maskinhenger.

Hytta omtales som stor og komfortabel, og med 360 graders panoramautsikt. Videre finnes detaljer som tilt-ratt, kjøre- og arbeidslys, og maskinen kan leveres med air condition og luftfjæret sete for ytterligere komfort. Den kan også leveres i «HighFlow-versjon» for ekstra oljekapasitet.

Kramer-modellene er generelt tilpasset for bruk av masse frontlaster-utstyr som pallegafler, skuffer, feieaggregat, snøploger, strøkasser og snøfreser, f.eks., og 5040 er ikke noe unntak til dette.

Maskinen leveres med en Yanmar Steg V-motor på 39 hk, og kjørehastighet er inntil 30 km/t.

- H&H Maskin AS har flere maskiner i bestilling og forventer de første leveransene av Kramer 5040 allerede i uke 17. Vi gleder oss over denne modellen og tror den vil bli meget godt mottatt i markedet, skriver salgs- og markedssjef Tor Isdahl.