KLAR: Petter Heyerdahl begynner som produktleder for alle Komatsu-produktene, bortsett fra gravemaskinene. Foto: Hesselberg Maskiin
KLAR: Petter Heyerdahl begynner som produktleder for alle Komatsu-produktene, bortsett fra gravemaskinene. Foto: Hesselberg Maskiin

Ny produktleder for Komatsu i Hesselberg Maskin

Petter Heyerdahl (48) er ansatt som ny produktleder for Komatsu hos Hesselberg Maskin AS.

Han får ansvaret for dozere, hjullastere, dumpere og veihøvler, det vil si alle Komatsu-produktene bortsett fra gravemaskinene.

Heyerdahl bor i Nittedal og ikke så langt fra Hesselbergs nye anlegg på Lindeberg like nord for Oslo. Han kjenner godt til Hesselberg fra tidligere og har jobbet som leverandør av tredjepart-produkter til Hesselberg i 26 år. 10 år via Norsecraft Maskin AS (nå Norsecraft Tech) med sentralsmøring, og de siste 16 årene hos Leica Geosystems AS som leverer maskinstyring. De tre siste årene var han Product Manager hos Leica Geosystems sentralt.

- Jeg har alltid hatt et godt øye til Hesselberg Maskin som en utrolig spennende arbeidsplass, og da tilbudet dukket opp var jeg sikker på at dette ville passe meg bra. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt i produktene jeg skal ha ansvaret for, og bygge videre på en fantastisk organisasjon, sier Heyerdahl.

- Vi er glade for å ha Petter på laget. Vi ser han som en viktig ressurs for Hesselbergs videre vekst i tiden fremover, og ønsker ham hjertelig velkommen, sier avdelingsleder for salgsorganisasjonen i Hesselberg, Claus Konow.

Powered by Labrador CMS