BYTTER: Hans Petter Nässelqvist gir fra seg daglig lederjobben og aksjemajoriteten i Geilo Tomteservice til Roger Kjenås. Foto: Geilo Tomteservice.

Ny sjef på Geilo

EIERSKIFTE: Roger Kjenås kjøper seg opp og blir ny hovedeier og daglig leder i Geilo Tomteservice.

Publisert Sist oppdatert

Hans Petter Nässelqvist startet Geilo Tomteservice i 1992, og har vært hovedeier og daglig leder frem til nå. Han forblir nest største eier, men 67-åringen ønsker å trappe ned.

Roger Kjenås fra Kongsberg har jobbet 25 år i Isachsen Gruppen og hatt forskjellige roller der. Nå starter et nytt kapittel, og den siste tiden har han sammen med Hans Petter Nässelqvist jobbet med fremtidsplanene for Geilo Tomteservice.

– Jeg ser dette som en stor og interessant mulighet. Vi skal utvikle oss med flere ansatte og også utvide nedslagsfeltet vårt i et større geografisk område. Vi skal bli vesentlig mer regionale og kjempe om oppdrag også utover Hallingdal. Dette er vel kanskje å gå litt mot strømmen i disse dager, men vi er ikke bekymret for fremtiden. Jobbmarkedet vil nok få en liten dupp nå, men det vil ta seg opp igjen og konkurrenter vil det være uansett. Det handler bare om å være blant de flinkeste, understreker Roger Kjenås.

Flere fokus

Sammen med en regional satsing skal Geilo Tomteservice fortsette som en lokal entreprenør på Geilo. De skal fortsatt drive med tomtearbeider og infrastruktur på sommertid og brøyte snø og strø på vinterstid.

For å kunne gjennomføre satsingen må dagens arbeidsstokk på 25 mennesker øke. Den veksten vil komme organisk, men de to nye hovedeierne ser ikke bort fra at de vil få nye samarbeidspartnere på veien.

– Jeg er veldig glad for å få Roger Kjenås inn i selskapet. Han har lang erfaring i bransjen, og jeg ser svært optimist på framtida og utviklingen av selskapet, sier tidligere hovedeier Hans Petter Nässelqvist.

Lang historie

Hans Petter Nässelqvist startet for seg selv allerede i 1978 med en Atlas hjulgraver som han tok på seg tomtejobber og mindre veiprosjekter.

Fra det til å bli den største entreprenøren i øvre Hallingdal har det vært en lang vei frem til fjoråret hvor Geilo Tomteservice omsatte for 100 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS