Nyhet for hydraulikk under trykk

Parker SensoControl introduserer nytt testpunkt, EMADN4, som en enkel måte å fylle og tømme hydraulikksystemer under trykk.

Parker Hannifin, globalt konsern innen bevegelses- og styringsteknologi, har utvidet porteføljen sin av testpunkter med EMADN4. Med en større indre diameter muliggjør testpunktet kontrollert fylling eller tømming av hydraulikksystemer under trykk, noe som gir forbedret sikkerhet for både brukere av utstyret og selve utstyret. 

I tillegg beskytter testpunktet miljøet mot hydraulikkoljelekkasjer.

Med lanseringen av det nye EMADN4-testpunktet, utvider Parkers SensoControl Unit produktutvalget sitt av testpunkter, som allerede inkluderer en rekke alternativer for mange bruksområder innen mobilt utstyr, jernbane, transport, gruvedrift samt bygg og anlegg.

Testpunkter er sikre tilgangspunkter til hydraulikksystemer for testing eller vedlikehold. De sparer tid og penger ved at diagnostikkmålinger og vedlikehold kan utføres raskt i løpet av driften. Dyre sensorer kan også brukes midlertidig på flere systemer, ettersom de kun trenger å kobles til testpunktene for verdibestemmelse.

400 bar

Parkers testpunkter for skrukoblinger kan kobles til ved driftstrykk på opptil 400 bar. Testpunktene er laget av blyfritt stål med tetninger av NBR (Nitrile Butadiene Rubber) eller EPDM (Ethylene Propylene Diene Monomer Rubber). 

Alle Parkers testpunkter produseres i Tyskland og er vanligvis raskt tilgjengelige gjennom det store distribusjonsnettverket.

Powered by Labrador CMS