Geir Nesland Nilsen (t.v.), Daglig Leder Ra1 Gruppen AS og Ole Martin Hidal, Daglig Leder Ra1 Bane AS

Nytt baneentreprenørselskap

UTVIDER: Ra1 Gruppen utvider virksomheten med Ra1 Bane som et eget virksomhetsområde i gruppen som har virksomheter innen bygg, anlegg og eiendom.

Publisert

Det nye selskapet skal levere tjenester innen utbygging og vedlikehold av jernbane- og sporveisanlegg i Norge. Ole Martin Høidal (36) har blitt ansatt til å lede den nye virksomheten.

Ole Martin kommer fra Banedrift AS hvor han arbeidet som Senior Prosjektleder. Før dette var han en av gründerne i RailCap AS som ble kjøpt opp av NRC Norge AS.

I NRC var han ansatt som avdelingsleder for fag- og fagressurser innen alle jernbanetekniske fag. Høidal har jobbet med jernbane siden 2003 og har med dette solid bransjeerfaring, og har fagbrev som signalmontør i bunn.

- Vi er svært stolte over at Ole Martin har valgt å takke ja til å ta på seg oppgaven å lede Ra1 Bane AS. Jeg kjenner Ole Martin godt fra tidligere samarbeid og vet at han er en person som både er effektiv, kunnskapsrik og meget godt likt av kunder og medarbeidere. Dette er kvaliteter som blir høyt verdsatt i vårt selskap. I tillegg til å lede den nye virksomheten vil Ole Martin også bli en viktig bidragsyter som medlem av ledergruppen i konsernet. Ole Martin kjenner banemarkedet godt og jeg har store forventninger til at han vil lykkes godt med oppbyggingen av Ra1 Bane AS, sier Geir Nilsen, Daglig Leder i Ra1 Gruppen AS.

Ra1 Bane AS har 12 medarbeidere og forventer å øke bemanningen med ytterligere 15-20 personer i løpet av året. Selskapet har kompetanse innen alle sentrale fagfelt knyttet til banebygging og ønsker gjennom ytterligere ansettelser å styrke kapasiteten. Gjennom samarbeid med sine søsterbedrifter i Ra1 Gruppen vil Ra1 Bane AS også være rustet til å kunne påta seg komplekse infrastrukturoppgaver som innbefatter baneoppdrag.

Ra1 Gruppen har 93 medarbeidere og en omsetning på ca 300 mnok i 2021 og forventer en økning til ca 400 mnok i 2022.

Powered by Labrador CMS