KJØPER VEIDRIFT: Fra venstre: Adm. direktør Roy Mevold i Ramudden Norge, konsernsjef Morten Finslo i Ramudden, gründer Frank Stabo i Veidrift og adm. direktør Henrik Østbye i Veidrift.
KJØPER VEIDRIFT: Fra venstre: Adm. direktør Roy Mevold i Ramudden Norge, konsernsjef Morten Finslo i Ramudden, gründer Frank Stabo i Veidrift og adm. direktør Henrik Østbye i Veidrift.

Ramudden kjøper opp Veidrift

Ramudden har kjøpt 100% av aksjene Veidrift AS.

Publisert Sist oppdatert

Veidrift og Ramudden vil samlet sett styrke Ramudden sin posisjon som den ledende leverandøren av trafikkregulerende arbeider i Norge, skriver Ramudden i en pressemelding.

- Vi er veldig glade for å kunne ønske Veidrift velkommen til familien vår. Veidrift deler de samme verdiene som oss med lokalt entreprenørskap, kunde først, sterkt teamarbeid og sterkt fokus på kvalitet og innovasjon. De er svært komplementære til våre lokale virksomheter og lar oss utvide tilbudene våre til våre kunder og partnere ytterligere. Sammen skal vi vokse raskere og sterkere – en stor velkommen til alle våre nye kolleger, sier daglig leder Roy Mevold i Ramudden AS.

Veidrift AS ble grunnlagt i 1991 og er et av de ledende selskapene innen midlertidig trafikkledelse og permanent skiltmontering i Norge. Selskapet har siden 2015 vært en del av Norvestoreide Roadworks. Virksomheten har hovedkontor på Langhus og sysselsetter 55 personer.

Flere oppkjøp

Ramudden melder også at selskapet gjør ytterligere to oppkjøp. Disse er i våre to naboland, nærmere bestemt Roads Aps i Danmark og JES TA & Trafik Stockholm i Sverige.

Roads Aps ble grunnlagt i 2017 og er den ledende urbane midlertidige trafikkstyringsleverandøren i København og Fredriksberg. Virksomheten opererer fra ett sted i København og sysselsetter 12 personer, melder Ramudden.

JES TA & Trafik ble grunnlagt i 2020 og er en raskt voksende tjenesteleverandør i Stor-Stockholmsregionen. Virksomheten driver fra Tumba og sysselsetter 3 personer.

Oppkjøpene legger til tre nye lokasjoner i og rundt storbyområdene Oslo, København og Stockholm, mer enn 180 millioner inntekter og 70 nye kolleger.

Powered by Labrador CMS