Sandås Anlegg blir en del av Repstad Anlegg

Fra og med første februar vil Sandås Anlegg i Froland bli en del av Repstad Anlegg.

Publisert

- Dette er en stor og hyggelig nyhet for oss som jobber i både Repstad og Sandås. Sandås Anlegg vil fortsette individuelt som før, men nå som et heleid datterselskap, skriver Repstad Anlegg fra Søgne i en nyhetsmelding.

- Vi ser allerede potensial for å samarbeide på tvers av prosjekter, samt at oppkjøpet også vil være med å styrke vår konkurransekraft og leveranseevne i østre deler av Agder. Totalt sett vil vi bli et bedre rustet firma til å påta oss større og mer komplekse oppgaver.

I og rundt Arendal forventer Repstad Anlegg at det vil bli betydelig utbud av grunnarbeidsentrepriser i tiden som kommer. Byggingen av batterifabrikken til Morrow er allerede i gang, og entreprenøren tror ikke det stopper der. Det er store offentlige og private investeringer under planlegging.

- Vi kjøpt rettighetene et større tomteområde i Arendal som vi jobber med å omregulere til industritomter. Her vil Repstad Anlegg og Sandås Anlegg sannsynligvis ha arbeid sammen i lang tid, så fort vi er ferdige med reguleringsarbeidet, står det i meldingen fra Repstad Anlegg.

Sandås Anlegg har «en innholdsrik maskin og utstyrspark, med god ordrehorisont». Det er 22 ansatte i firmaet, som ledes av Asbjørn Sandås. Han skal fortsette som daglig leder.

- Sandås Anlegg har over flere år hatt en stabil og imponerende høy lønnsomhet, noe vi også vil være med å bidra til at fortsetter, skriver Repstad Anlegg.

Powered by Labrador CMS