Fra venstre: Ole Kristian Qvale (konsernsjef i VA365), Siri Slettås (daglig leder Slettås VA Teknikk) og Frank Slettås (grunnlegger og driftsleder Slettås VA Teknikk).

Slettås Vann- og Avløpsteknikk blir en del av VA365

- En merkedag, sier grunnlegger Frank Slettås.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Dette er en merkedag som signaliserer et taktskifte for selskapet. Nå kan vi fokusere på driftsoptimalisering og vekst, da VA365 systemet hjelper oss med en rekke støttefunksjoner, sier Frank Slettås som er grunnlegger av selskapet.

Slettås VA teknikk er lokalisert på Furumoen i Orkanger med en administrasjon på to, sju operatører og Frank Slettås som «altmuligmann».

- Vi er heldige som kan være med som partnere og videreutvikle Slettås VA-teknikk sammen, da selskapet har alle forutsetninger for fortsatt å lykkes. Vi ser et stort utviklingspotensial i omsetning og produktmiks, sier Ole Kristian Qvale, konsernsjef i VA365.

Slettås Vann- og Avløpsteknikk med utspring fra en gård i Fannrem (Orkanger) leverer tjenester innen blant annet tørrsuging, høytrykksspyling, lekkasjesøk, rørinspeksjon og slamtømming.

Selskapet har «bygget sten for sten, med fokus på kvalitet og responstid» og har etter hvert bygget seg opp en stor kundebase fordelt på industri, bygg og anlegg, privatpersoner, eiendomsbesittere og offentlig- og privat sektor.

VA365 er en av Norges største aktører innenfor VA teknikk, flytende farlig avfall og tørrsuging. VA365 består av fem selvstendige selskaper med egne merkevarer: Slettås VA teknikk blir det sjette.

Selskapene opererer i Oslo, Viken, Innlandet, Vestfold og nå også Trøndelag. Omsetningen i 2021 er ca. 300 millioner fordelt på 16 lokasjoner og 180 ansatte.

Powered by Labrador CMS