JUBILEUM: I fabrikken i Brasil som nå markerer 20 års jubileum, står regummieringsmaskiner på rekke og rad. Foto: Marangoni

Store dager for Marangoni

HEDRET: Stemningen hos dekkprodusent Marangoni er høy nå om dagen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det italienske selskapet som fremfor alt har opplevd stor suksess med sitt regummieringssystem Ringtread for vare- og lastebildekk, markerer i disse dager også 20 års drift i et av sine mange datterselskap i verden.

PRISEN: Selve symbolet for seier og kåring i kategorien «Best tire retreader» står nå hos Marangoni.

I 2001 ble det etablert fabrikk og produksjon i Brasil, og dette faller sammen med at Marangoni nå er blitt hedret. I februar mottok dekkprodusenten den internasjonale prisen Recircle Award, tildelt som beste selskap innen området dekkregummiering.

- Vi har tatt et langt steg fra vår oppstart med regummiering i et forlatt bomberom i Italia rett etter andre verdenskrig, frem til nå å bli hedret som verdensledende i dekkteknologi. Dette er kortversjonen i beskrivelse av den utvikling selskapene våre har gjennomgått, sier styreleder Vittorio Marangoni og minner om at selskapet ble etablert i Bettini ved Rovento i Italia i 1945. Det er en ære og et privilegium å bli betraktet som en av de beste innen regummiering i verden. For oss betyr dette at alle våre kunder og regummieringspartnere i Europa, Amerika, Afrika og India også er vinnere, uttalte styreleder Marangoni etter mottatte pris dedikert til bærekraft.

- I mer enn 75 år har Marangoni holdt på med sirkulær økonomi. Hver fase av regummieringsforsyningskjeden, fra utvikling av materialer til selve regummieringsprosessen er kompleks og har sine egne utfordringer. Vi arbeider med og vet hvordan vi skal mestre denne kompleksiteten til fordel for våre kunder og regummieringspartnere, sier styreformann Marangoni.

Powered by Labrador CMS