OPPTRAPPING: Samarbeidet, rettet mot entreprenørmarkedet, mellom Sylinderakutten og TESS-organisasjonen vil bli trappet opp ytterligere varsler Daniel Ribbing (t.v) og Helge Reknes.

Trapper opp TESS-samarbeidet

SYLINDERAKUTTEN AS: - Det er kjempestort å få vist seg frem på messer igjen og møte folk. Her i Loen markerer vi vårt tette samarbeid med TESS på Vestlandet og har også distriktsleder Helge Reknes i TESS med oss, sier daglig leder Daniel Ribbing i Sylinderakutten AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Tidlig i 2019 ble Brumunddal-selskapet Sylinderakutten del av Hydraulikkteknikk og TESS-gruppen. Ribbing opplyser at selskapet har hatt en fin vekst, og planen er nå å utvide samarbeidet ytterligere. Dette vil skje både gjennom sterkere eksponering av programmet med ekspanderbolter, sylindre, pakninger og tetninger gjennom TESS-avdelingene og økt eksponering på messer.

Salgsdirektør Lars Petter Hauge i TESS, nå også styremedlem i Sylinderakutten, bekrefter opptrapping mot entreprenørmarkedet. Sylinderakutten vil sammen med TESS være på plass under Arctic Entrepreneur i januar og noe senere på Vei og Anlegg-utstillingen. Sylinderreparasjoner og produktprogrammet, både med pakninger og tetninger for sylindre, blir allerede eksponert gjennom TESS-butikken på nettet, og produktene er også å få gjennom TESS-forretningene.

Powered by Labrador CMS