KLARE: - Vi kan prate i morgen dersom noen er interessert i Venieri-agenturet, sier Filippo Muccinelli Venieri til A&T.

Venieri leter etter norsk representant

Den italienske hjullasterprodusenten har gode tradisjoner i Norge, men mangler nå en representant i det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Dette ønsker adm. direktør Filippo Muccinelli Venieri å gjøre noe med, og sier de leter etter ny forhandler. Hymax har vært forhandler av Venieri i Norge i to perioder, i 1995-2005 og 2012-2020, men nå står produsenten uten representant.

- Hymax måtte nok velge mellom oss og Giant, og de valgte Giant som de selger veldig mye av. Tross dette har vi et veldig godt forhold, og de var egentlig en perfekt match for oss ettersom også de var familieeid og hadde representasjon i hele Norge, sier Venieri til A&T på møteplassen Pré-Samoter i Verona i vinter.

- Hva slags forhandler ønsker dere?

- Vi ønsker en forhandler som kan hjelpe oss å vokse, og de vil få en leverandør som er fleksibel. For eksempel har vi utviklet maskiner som er spesielt tilpasset nordiske forhold og nordiske førere. Vi ønsker en forhandler som fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet, sier Venieri.

Venieri-rangen av hjullastere går fra 3,5 tonn til 15 tonn. Selskapet benytter komponenter fra Bosch-Rexroth (hydrostatisk transmisjon), Deutz og Kubota (steg V-motorer) og akslinger fra Dana-Spycer og Carraro. Venieri har også utviklet en 3,5-tonner på batteridrift som lanseres senere i år.

Powered by Labrador CMS