Anleggsmessa Sør:

RENT TRAV: Julie Falch (MEF) og Ingvar Ludvigsen (Sørlandets Travpark) er klare for messe. Over 80 utstillere er også på plass.

Venter 3000 anleggsfolk i solsteika

KRISTIANSAND: Anleggsmessa Sør har aldri vært så stor som i år.

Publisert Sist oppdatert

– Ny rekord, både i antall kvadratmeter og varmegrader, smiler Julie Falch og Ingvar Ludvigsen i solsteika.

Samarbeidspartnerne MEF og Sørlandets Travpark arrangerer for fjerde gang Anleggsmessa Sør på sistnevntes anlegg litt utenfor Kristiansand.

Dobbeltbooking

– Vi har solgt over 13.000 kvadratmeter stand, til ca. 80 utstillere, sier Ludvigsen.

ELEVER: MEF har invitert alle nærliggende videregående skoler med anleggslinje til messa. Her ankommer den første av to delegasjoner fra Setesdal VGS, og tar straks oppstilling for AT.nos fotograf.

Det betyr at både han og MEF kan puste lettet ut: Ved en inkurie er messa på Sørlandet i år lagt til samme helg som Mefa i Trondheim. Mange har lurt på hvor smart det var.

– Det er ingen drømmesituasjon, men nå tror jeg vi kan si at det går greit, sier Falch som jobber i MEF og stort sett som prosjektleder for Mefa Forus.

– Men det skjer ikke igjen, smiler hun bestemt.

Entreprenørsamling

Ludvigsen medgir at ikke alle har anledning til å stille på begge messer, men at de lokale kundekretsene nok er glade for å ha messe i nærområdet.

– Mange lokale entreprenører bruker gjerne messer som ramme rundt en større samling. Her får de sett godt med maskiner og andre anleggsnyheter, sier han.

Åpningstider og artister

Åpningstider for messa:

Fredag 16.: Klokken 11 til 18, Gratis inngang

Lørdag 17.: Klokken 10 til 17, Gratis inngang

Det er mat og drikkesalg begge dager.

Avslutningsfest lørdag:

Klokken 16-23.

Ca. klokken 16, Jonny Sandåker. (Trubadur)

Ca. klokken 18.30, Tom Anders Klungland Band

Ca. klokken 20.30, Rotlaus

Anleggsmessa Sør er opptatt av at alle utstillerne skal bli godt sett og besøkt. Derfor er utstillingen lagt opp slik at de besøkende loses gjennom at avlangt system.

 

 

Powered by Labrador CMS