Fornøyde karer etter at den omfattende samarbeidskontrakten er undertegnet på Vikersund. Fra venstre salgsleder Christian Riise i Maur Bilpåbygg, selger Leif Ole Løvås fra Volmax Kongsberg, daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS, Frank-Ole Sørensen og transportleder i Isachsen Transport, Rune Tøftum.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie kjøper 40 Volvo-er

Maur Bilpåbygg i Svelvik skal levere påbygg og tilhengere i den største ordren i selskapets historie.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS (en del av BetonmastHæhre Gruppen) på Vikersund har inngått en historisk omfattende avtale med Volvo-forhandleren Volmax Kongsberg og Volvo Norge i samarbeid med den norske påbyggerbedriften Maur Bilpåbygg i Svelvik.

I første omgang er det gjort avtale om leveranse av totalt 40 biler, hengere og påbygg samt vedlikeholdsavtaler på alt utstyret i tre år, en såkalt Volvo Gold-kontrakt i 2018 og 2019. De første bilene er allerede bestilt og leveransene starter i februar 2019. Det forutsettes i rammeavtalen at den videreføres etter 2019.

- Dette må være den største avtale inngått for levering av Volvo anleggslastebiler i Norge og det er en stor glede å ha fått være med på denne ordren. Spesielt fordi jeg har solgt lastebiler til Hæhre og Isachsen over en lang tid, sier selger i Volmax Kongsberg, Leif Ole Løvås.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS

Selskapet har administrasjon og verksted på Vikersund i Buskerud. De er 12 ansatte og omsetter for 600 millioner kroner. Selskapet administrerer ca. 100 lastebiler, 600-700 anleggsmaskiner hvorav 100 gravere, 80 dumpere med mer.

Har over 100 lastebiler

Hæhre & Isachsen Maskinutleie er et av Norges største maskinutleieselskap med utleie av både store og små anleggsmaskiner samt utstyr til bygg- og anleggsbransjen.

- Vi er en avdeling som står for innkjøp av alt av maskiner og transportmateriale, anleggselskapene våre har behov for. Vi styrer med dette 6-700 anleggsmaskiner og et 100-talls lastebiler, hvorav ca. 75 er anleggsbiler. Vi står også for all transport av egne maskiner mellom anleggene, sier daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie, Frank-Ole Sørensen.

Når det skal gjøres anskaffelser av anleggsmaskiner, lastebiler, hengere og annet utstyr, tar han med seg en fagansvarlig i konsernet, i dette tilfelle Rune Tøftum som har lang fartstid på lastebilsiden hos Isachsen.

Takk for handelen sier Leif Ole Løvås, selger i Volmax Kongsberg (t.h.) til Frank Ole Sørensen, daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS.

- Det er viktig at vi spesifiserer det som de som skal bruke utstyret er enige i. På samme måte har jeg med en fagansvarlig når det gjelder gravemaskiner og andre maskintyper. Det er viktig for oss at vi til enhver tid skal ha en topp moderne maskinpark og dette avtalen bygger godt under dette, sier Frank-Ole Sørensen.

Dette er Maur Bilpåbyggs største avtale på hengere og påbygg. En fornøyd salgsleder i Maur Bilpåbygg, Christian Riise takker daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS Frank-Ole Sørensen (t.h.). I bakgrunnen transportleder i Isachsen Transport, Rune Tøftum.

Første runde

De første leveransene, i februar 2019, er på 13 lastebiler, påbygg og 16 hengere. De resterende 27 lastebilene vil bli bestilt senere.

De tretten lastebilene er:

9 stk. Volvo FH 540 med ekstra høyt chassis
2 stk. Volvo FH 540 med standard chassishøyde
1 stk. Volvo FH 540 trekkvogn
1 stk. Volvo FH 8x4 krokbil. Denne skal ha hydraulikkutstyr, variabel pumpe og Multilift krokløft, alt levert av Maur Bilpåbygg.

- Alle lastebilene leveres med VDS, Volvo Dynamic Steering, som er en viktig komfortfordel for sjåførene med tanke på å unngå belastningsskader. Videre skal alle bilene ha løftbar tandemaksel, noe som etterhvert nesten er blitt standard på en norsk Volvo anleggsbil. Det litt spesielle med disse bilene er at de leveres med Volvos girkasse I-Shift med Dual Clutch, sier Leif Ole Løvås.

Største Maur-ordre

De 16 hengerne som i første omgang leveres fra Maur, er 12 trippelkjerrer, 2 tippsemi og 2 slephengere.

- Dette er den største ordre Maur Bilpåbygg har fått i selskapets historie. Vi er veldig stolte av å få være med som leverandør her, og ser frem til et omfattende samarbeid i årene som kommer, sier salgsansvarlig Christian Riise.

Maur Bilpåbygg AS har vært en stor aktør i norsk påbyggerbransje gjennom mange tiår. Selskapet leverer en rekke produkter innen påbygg, hengere og spesialløsninger. Firmaet har 52 ansatte og omsatte for over 142 millioner kroner  i 2017.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS