Administrerende direktør Sverre Molvik i Selvaag Bolig opplyser at selskapet bygger boliger i høyt tempo nå , og han forventer at dette vil fortsette fremover.
Administrerende direktør Sverre Molvik i Selvaag Bolig opplyser at selskapet bygger boliger i høyt tempo nå , og han forventer at dette vil fortsette fremover.

Kjøper tomter til 420 boliger i Oslo og Stockholm

Selvaag Bolig har kjøpt tre tomter i Oslo og Stockholm som til sammen vil gi om lag 420 boliger. De første boligene vil kunne være klare for salg i 2021/2022.

Publisert

- Vi har solgt boliger i høyt tempo i fjerde kvartal og forventer at det vil fortsette fremover. Selv om vi har en solid tomtebank jobber vi derfor kontinuerlig med å kjøpe attraktiv utviklingseiendom spesielt i Stor-Oslo og Stockholm. Det er et stort behov for nye boliger i begge byene som er drevet av høy befolkningsvekst og urbanisering, samt at det er bygget for lite over tid, sier administrerende direktør Sverre Molvik.

Tomtene er Lilleakerveien 47 i Oslo Vest som kan gi ca. 150 boliger, med salgsstart i 2021/2022, samt Slakthusområdet og Årstafältet i transformasjonsområdet Söderort i Stockholm. Disse vil gi henholdsvis ca. 150 og 120 boliger.

- Dette er alle tomter med meget god beliggenhet. Prosjektet i Lilleakerveien vil komme først og vi forventer salgsstart mot slutten av 2021 eller tidlig i 2022. Det foreløpige prosjektet spenner over åtte eiendommer på til sammen 10 mål med leiligheter og næringslokaler. Området er stasjonsnært, mellom Lilleaker og Sollerud trikkestasjon og i umiddelbar nærhet til bussholdeplass i Lilleakerveien. Vi planlegger boliger med høy standard og de fleste leilighetene får fantastisk utsikt, sier Molvik.