ANSATT: Stefan Thyssen (37) er ansatt som adm. direktør for MAN i Norge, Sverige og Danmark.

Ny MAN-sjef i Norge

Styret i MAN Truck & Bus AG har ansatt Stefan Thyssen (37) som ny administrerende direktør for MAN i Norge, Sverige og Danmark.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Stefan Thyssen er en erfaren leder med solide kunnskaper om selskapet. MAN Truck & Bus i Norge er i en prosess med å skal styrke organisasjonen ytterligere, optimalisere driften og løfte inntjeningen. Thyssen bringer med seg bred erfaring innenfor forretningsutvikling og kompetanse i å høyne kundetilfredshet. Disse egenskapene blir viktige for den norske virksomheten fremover.

Thyssen er økonomiutdannet ved Universitetet i Kassel og har flere års erfaring fra tungtransportbransjen. Han kommer fra stillingen som Finansdirektør for MAN i England og har tidligere jobbet som ansvarlig for controlling ved MANs hovedkontor i München. Thyssen er tysk og er nå bosatt i Danmark med sin kone og to barn.

- Jeg er opptatt av at godt samarbeid, og løpende forbedringer er nøkkelen til gode resultater og gode kundeopplevelser. Vårt fokus er som før, vekst, kundetilfredshet og medarbeidermotivasjon. Vi skal ta raske beslutninger overfor våre kunder for å yte dem høyt servicenivå uansett hvor de møter oss, sier Thyssen.

Thyssen tiltrådte stillingen 1. mars i år.

MAN Truck & Bus er en av Europas ledende produsenter av nyttekjøretøy og transportløsninger og omsatte for om lag 11 milliarder euro i 2019. Produktporteføljen omfatter varebiler, lastebiler, busser, gass- og dieselmotorer, samt serviceløsninger innenfor persontransport og godstransport. MAN Truck & Bus er et selskap i TRATON SE og har over 37 000 ansatte globalt

Powered by Labrador CMS