Ellef Kure (t.v.) tar over som leder etter Hans Ellingsen (t.h.) som daglig leder i Norsecraft Geo AS.
Ellef Kure (t.v.) tar over som leder etter Hans Ellingsen (t.h.) som daglig leder i Norsecraft Geo AS.

Ny Daglig leder i Norsecraft Geo AS

Hans Ellingsen gir seg som daglig leder og Ellef Kure tar over lederjobben.

Publisert Sist oppdatert

Ellef Kure (48) er ansatt som ny daglig leder i Norsecraft Geo AS fra 1 september. Han kommer fra det globale konsulentselskapet Capgemini hvor han blant annet har jobbet som Director innenfor det grønne skiftet og digital transformasjon.

Han har tidligere vært daglig leder for selskapet Tocircle Industries AS. Kure er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og har en master i management fra BI.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben som daglig leder i Norsecraft Geo AS. Jeg ser at selskapet har et stort potensial med produkter og kompetanse som er ledende innen det digitale skiftet bygg og anleggsbransjen er inne i, sier Ellef Kure i en pressemelding fra Norsecraft Geo.

 - Vi er svært glade for at Ellef takket ja til jobben som leder av Norsecraft Geo AS. Han har en veldig allsidig og spennende bakgrunn som passer veldig godt inn i Norsecraft Geos kultur og fremtidige planer. Jeg ser frem mot et tett og godt samarbeid med Ellef, sier avtroppende daglig leder i Norsecraft Geo AS, Hans Ellingsen.

Ellingsen skal nå konsentrere seg om videreutvikling av Norsecraft-konsernet, med ekstra fokus på oppkjøp og utvikling av nye forretningsområder.

Norsecraft Geo AS er spesialister på maskinstyring og er eksklusiv forhandler av Topcons maskinstyringssystemer til alle typer anleggsmaskiner. I tillegg leverer Norsecraft Geo AS måleinstrumenter fra Sokkia og håndholdte laserskannere fra Geoslam samt programvare løsninger innen massebalanse, Virtual Digital Construction og BIM. Selskapet har 18 ansatte.

Norsecraft-konsernet består i dag av fire selskaper som leverer tjenester og produkter innen bygg og anleggsbransjen i Norge og Sverige, med til sammen ca. 50 ansatte.

Powered by Labrador CMS