Bring og det norske oppstartsselskapet Two har sammen utviklet «markedets raskeste løsning for budbestilling» B2B (business to business).
Bring og det norske oppstartsselskapet Two har sammen utviklet «markedets raskeste løsning for budbestilling» B2B (business to business).

Bring og Two lanserer «markedets raskeste budbestilling»

Tidligere i år investerte Bring i det norske oppstartsselskapet Tillit som nå har skiftet navn til Two. Sammen har de utviklet det de omtaler som «markedets raskeste budbestilling». Tjenesten lanseres i morgen.

Publisert Sist oppdatert

Med den nye bestillingsløsningen åpner Bring for at man «enklere kan bestille bud på nett» uten å legge ut penger eller registrere utlegg B2B.

Two tilbyr i utgangspunktet fakturaløsninger for bedriftskunder, men nå har man integrert betalingsløsningen i en ny bestillingsløsning for bud. Tjenesten skal gjøre det betydelig mer smidig å bestille bud, slik at man slipper tidkrevende prosesser med egne kontoer og utlegg.

- Vi investerer i Two, både fordi det er et spennende selskap med et dyktig team og fordi vi ser et stort potensial i hvordan teknologien og funksjonene kan tilføre ny kundeverdi i våre tjenester. Vi starter med å integrere deres funksjonalitet i vår budbestilling. Når noe skal leveres med bud er det ofte akutt, det skal skje raskt og smidig - og det må også bestillingsprosessen være, sier Anett Sørli Berger, Investment manager på Bring Ventures.

Bakgrunnen for Brings investering i Two var en tro på at teknologien kunne lage enklere løsninger for kundene. Nå rulles den første samarbeidsløsningen ut i markedet.

- Selv om vi er i 2021 krever fortsatt de fleste som selger produkter og tjenester til andre bedrifter at du kontakter dem via telefon eller mail for å kunne kjøpe hos dem. Prosessen er manuell og det kan ta flere dager før man blir godkjent til å handle på faktura. Dette vil vi endre på. Vi skal gjøre det betydelig enklere og raskere, samtidig som det ikke går på bekostning av sikkerheten, sier daglig leder hos Two, Andreas Mjelde.

Powered by Labrador CMS