Dachser Norway utvider til Kristiansand

Dachser Norway ekspanderer til Kristiansand for å vinne nye markedsandeler på Sør- og Vestlandet.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Konkurransen på logistikkmarkedet er tøff, og presset på kapasiteten stor. For å kunne betjene kunder over større deler av Norge oppretter Dachser Norway en salgsavdeling i Kristiansand for å styrke sitt nettverk og fortsette veksten.

Hittil har Dachser Norway hatt kontor og terminal på Vinterbro utenfor Oslo, men med et nytt lokalt salgskontor i Kristiansand er logistikkleverandøren nå klar til å betjene enda flere kunder.

- Vi er veldig glade for å kunne tilby tjenestene våre til større deler av Norge, og å kunne betjene enda flere kunder. Dette er noe vi har gledet oss til i lang tid, sier Armend Krasniqi, General Manager Europan Logistics Vinterbro.

Gjennom det nye salgskontoret kan Dachser Norway nå gi flere kunder enklere tilgang til Europa ved å tilby sine skreddersydde import- og eksporttjenester til Kristiansand, Stavanger og Haugesund.

Kristiansandsområdet er et viktig knutepunkt for logistikk i Norge, og er norsk ende- og startpunkt for blant annet E18 og E39. Havnen i Kristiansand er Norges viktigste, sørlige transportknutepunkt, og logistikkleverandøren vil nå bli i stand til å korte ned ledetider til Europa betydelig for sine kunder både i Kristiansand, Stavanger og Haugesund.

Bygger ut på Vinterbro

For å «kunne sikre kvalitet mens man vokser», har logistikkleverandøren også valgt å utvide deres allerede eksisterende kontorareal på Vinterbro med over 200 kvadratmeter.

Fremover vil det nemlig bli viktig å ha plass til flere støttefunksjoner som vil kunne hjelpe Kristiansand-kontoret som et delt servicesenter.

Powered by Labrador CMS