SIGNERING: Her signeres avtalen mellom selskapene: Fra venstre Terje Vetås (Agder Olje), Brigt Vold (Jæren Olje) og Ronny Morken i Driv Energi.

Driv utvider betydelig

Driv vil få en rekke nye drivstoffstasjoner på Sør- og Vestlandet denne sommeren.

Publisert

I juni 2024 blir nemlig en betydelig mengde drivstoffstasjoner i området omprofilert til Driv som en del av et samarbeid mellom Jæren Olje, Agder Olje og Driv Energi.

Om Driv Energi

Driv Energi er en norsk drivstoffaktør siden 2009. Selskapet har vokst stort de siste årene, med nærmere 4,5 milliarder i omsetning i 2023 basert på salg av drivstoff, bioprodukter, smøremidler og motorrelaterte kjemivarer.

Driv er selvbetjente drivstoffstasjoner i distriktene, eid og driftet av lokale selskaper som kjenner lokalsamfunnet. Dette samarbeidet styrker de norske drivstoffaktørene og skaper et trygt og bredt tilbud for folk og næringsliv utenfor de store byene, skriver Driv i en pressemelding.

- Dette betyr at vi nå offisielt har blitt medeier i merkevaren Driv, og vi er veldig stolte av det samarbeidet vi har fått til sammen. Når alle stasjoner får samme uttrykk, med Driv sin logo og farge, vil det bli enklere for kundene å vite hvor de kan tanke, forteller daglig leder Brigt Vold i Jæren Olje.

I løpet av juni vil over 60 drivstoffstasjoner stå ferdige med Driv merkevare.

Om Jæren Olje og Agder Olje

Virksomhetene på Sør- og Vestlandet har lang erfaring i bransjen. Agder Olje har vært i drift siden 1997 og Jæren Olje ble stiftet i 2002. Fra hovedkontoret på Vigrestad styres drivstoffleveranser til entreprenører, landbruk, Driv-stasjoner og husstander.

Til sammen kan de tre selskapene snart tilby 160 selvbetjente stasjoner. Disse er i Midt-Norge, store deler av Østlandet, Sør- og Vestlandet til nord for Stavanger. For å fylle drivstoff her kan man betale med bankkort eller eget kundekort. Både yrkessjåfører og private kunder tilbys gode avtalevilkår, melder selskapet.

- Hovedgrunnen til samarbeidet er et sterkt felles ønske om å gi kundene våre det aller beste tilbudet på drivstoff langs veien. Driv er for alle, sier daglig leder Ronny Morken i Driv Energi.

Agder Olje drifter anleggene på Sørlandet, mens Jæren Olje drifter Driv på Vestlandet.

Daglig leder Terje Vetås i Agder Olje understreker at kundene på Sør- og Vestlandet fortsatt vil ha tilgang på det samme drivstoffet, og at det er de samme folkene som står bak, til tross for at stasjonene får en aldri så liten «make-over».

I høysetet for samarbeidet står jevn prispolitikk, lokale kundeavtaler, personlig kundeservice og levedyktige distrikter. Grønne løsninger er fremtiden også for Driv, og vil tilby miljøstoffene AdBlue og fornybar diesel fra pumpe i økende grad.

Powered by Labrador CMS