Svensk politi har publisert dette bildet av en av de tre lastebilene fra samme firma som ble stoppet i helgen i Stockholm. Bildefilen er knøttliten så bildet har ikke den beste kvaliteten.

Firma brukte sjåfører uten oppholdstillatelse

Stoppet av politiet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

En svensk politibetjent på motorsykkel i Stockholm la i helgen merke til to lastebiler som ble kjørt aggressivt i trafikken. Betjenten stoppet den ene for kontroll.

Da det ble avdekket en mengde feil og mangler, ble en annen motorsykkelbetjent sendt for å lete opp den andre lastebilen. Den ble funnet igjen på en byggeplass. Denne lastebilen, samt en tredje lastebil, ble loset tilbake til politiets kontrollplass.

Alle tre var fra samme transportselskap.

Det ble også avdekket feil på de to sist ankomne, men det som var mest spesielt var at to av sjåførene ikke hadde arbeidstillatelse i Sverige og hadde heller ikke hadde lov til å være i Sverige. De var fra et land utenfor EØS-området, og manglet arbeidstillatelse.

De ble overlatt til det svenske Migrasjonsverket for utvisning.

Samlet fikk transportbedriften gebyr på 62.000 kroner. Den ene lastebilen som hadde lovlig sjåfør fikk kjøres videre etter et gebyr på 5750 kroner.

De to som manglet sjåfører ble stående i påvente av nye med papirene i orden.

- Vi har hatt en bra helg, avslutter politiet nyhetsmeldingen etter kontrollen.

Powered by Labrador CMS