STØRSTE: Bertel O. Steen Lastebil og Buss jobber fortløpende med å innlemme lastebil og buss-forhandlerne i nytt selskap. Nylig ble avdelingen på Lørenskog også innlemmet.

Fortsetter overtagelsene

NY ORGANISERING: Bertel O. Steen Lastebil og Buss jobber for fullt med å innlemme alle sine tungbilforhandlere i sin nye organisasjon. Sju av de til sammen 18 BOS-eide forhandlerne er overført til det nye selskapet. Det omfatter så langt 228 av totalt 350 mennesker som skal jobbe i den nye organisasjonen.

Ved å organisere virksomheten i BOS Lastebil og Buss samles det som tidligere har vært virksomheter i tre forskjellige selskaper til ett selskap. Hele målet med prosessen og strukturendringen er en rendyrket organisasjon for lastebil og buss. Det skal også gi en bedre kundeopplevelse.

Foreløpig siste forhandler som ble overført var Lørenskog utenfor Oslo. Dette er også den største forhandleren som skal inn i det nye selskapet.

Adm. dir. Jarle Viuls er godt fornøyd med prosessen og jobben som legges ned av hver enkelt ansatt for å gjøre omleggingen så smidig som mulig. - Det er viktig og helt avgjørende at denne prosessen gjennomføres med kvalitet, sier han.

Powered by Labrador CMS