DASHBORD: De største nyhetene i neste versjon av MAN TGE varebil, er på dashbordet i form av skjermer og utvidet standardutstyr på kjøreassistentfronten.

Ny versjon av MAN TGE

Varebilen fra MAN Truck & Bus får en stor teknologisk oppdatering med en redesignet sjåførarbeidsplass og nye assistansesystemer.

Publisert

MAN ønsker å sette en ny standard når det gjelder sikkerhet og førerkomfort i varebilsegmentet med TGE. Av denne grunn får varebilen fra MAN Truck & Bus det passende navnetillegget «Next Level».

Dashbord

Hovedfokuset når det gjelder komfort på nye TGE, er på det nye dashbordet med digitalt instrumentdisplay. Et blikkfang på det nye dashbordet, er det store displayet for kontroll av kjøretøyets funksjoner og MAN Media Van infotainmentsystem: 

MAN Media Van består av en 10,4-tommers skjerm med standardfunksjonene DAB+, MAN Connect, App Connect og MAN SmartLink for smarttelefonintegrasjon. Ytterligere oppgraderinger vil inkludere MAN Media Van Navigation og MAN Media Van Navigation Business, som begge har tilleggsfunksjoner som stemmestyring, nettradio, mediestreaming og Alexa-integrasjon i tillegg til navigasjonsfunksjonen. Business-versjonen utstyres med en 12,9-tommers diagonal skjerm.

DIGITALT: Instrumentpanelet er blitt heldigitalt.

Andre nyheter på dashbordet inkluderer det redesignede ergonomiske multifunksjonsrattet med integrert girspak på rattstammen (for automatiske girkasser), den elektroniske parkeringsbremsen og Keyless Go-funksjonen. 

I tillegg til koppholdere og oppbevaringsrom, har TGE også et rom med induktiv ladefunksjon for mobiltelefon.

Litt hemmeligheter

– Vi ønsker ikke å avsløre alle detaljene til MAN TGE Next Level ennå, men kundene våre kan se frem til en varebil som vil representere en milepæl når det gjelder sikkerhet og komfort, sier Martin Imhoff, leder for varebilproduktmarkedsføring hos MAN Truck & Bus.

Han avslører likevel nå at MAN TGE Next Level skal ha en ny generasjon kontrollenheter, sensorer og kameraer, og at trafikkskiltinformasjon, Active Lane Guard System, Fatigue Detection og parkeringsassistent vil være standard.

INFO/UNDERHOLDNING: Infotainmentskjermen i nye MAN TGE. Den tilbys i størrelsene 10,4 og 12,9 tommer.
Powered by Labrador CMS