MESSEGENERALER: Transport & Logistikk 2023 har både messedel og konferansedel. Prosjektleder for messen, Trond Andersen (t.v.) og prosjektleder for konferansen Jo Eirik Frøise gleder seg til å samle transportfolket i Lillestrøm i september.

Snart fulltegnet transportmesse

190 utstillere er påmeldt årets messe den 28. – 30. september på Nova Spektrum i Lillestrøm.

Publisert Sist oppdatert

– Transport & Logistikk 2023 har fremdeles noen ledige standplasser. Vi som arrangører har forsøkt å legge til rette for en god utstilling og messe. I tillegg er pauser og lunsj fordelt ut over hele dagen så vi håper og tror på at dere som utstillere får riktige besøkende på standen, sier prosjektleder for konferansen Jo Eirik Frøise.

Møteplasser for vareeiere og transporttilbydere

Konferansen, som går parallelt med messen, har lagt ned et hardt arbeid for å skape gode møteplasser for vareeiere og transporttilbydere.

– Noe av suksessen for Transport & Logistikk er at utstillere og konferansedeltagere kommer tett inn på hverandre ved at konferanselokalene og lunsjen har vært lagt til utstillingslokalene. Dette vil selvsagt også skje i år, forteller Frøise.

Tungbilimportørene er med 

Scania, Volvo, Renault, Mercedes, MAN, Iveco og DAF stiller ut på messen, i Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) i Lillestrøm. 

– Vi har fremdeles noen standplasser igjen på årets messe, men ønsker du å få en av de beste plasseringene som er tilgjengelig nå bør du melde deg på i dag, sier prosjektleder for messen, Trond Andersen.

– Hele 190 utstillere er påmeldt årets messe den 28. – 30. september i Lillestrøm, og nå er det få plasser igjen. Det synes vi selvsagt er veldig hyggelig og det viser at våre trofaste utstillere ser verdien av å ha en nasjonal arena til å vise frem sine produkter og tjenester, fortsetter Andersen.

– Det er store forventninger til den største transport- og logistikkmessen i Norge 28. – 30. september i Lillestrøm i år, avslutter en optimistisk prosjektleder.

Powered by Labrador CMS