KLARE: Salgssjef Erik Nicolaisen (t.v.) og daglig leder/eier Bjørnar Henriksen ser frem til å ha demokjøring med disse Sany-maskinene.
KLARE: Salgssjef Erik Nicolaisen (t.v.) og daglig leder/eier Bjørnar Henriksen ser frem til å ha demokjøring med disse Sany-maskinene.

Starter Sany-satsing med en demodag

Med seks-sju gravemaskiner på plass i Borge Pukkverk 17. og 18. mars, håper den nye Sany-forhandleren i Fredrikstad på masse folk bak spakene på maskinene.

I oktober fikk Quick Truckservice AS en forhandleravtale med Seabroker om å bli forhandler for Sany anleggsmaskiner.

Flere avdelinger

Etter dette har oppbyggingen av organisasjonen og nye lokasjoner gått sin gang, og tidligere i vinter åpnet Quick Truckservice egen avdeling i Larvik med anleggsveteranen Roar Kristensen som ansvarlig for avdelingen.Under åpningen av Larvik-avdelingen var det også anledning til å teste maskiner, men daglig leder og eier Bjørnar Henriksen i Quick Truckservice AS lover et langt bredere sortiment når de holder demodagene i Borge Pukkverk (mellom Sarpsborg og Fredrikstad) fredag 17. og lørdag 18. mars.

Disse maskinene kommer

Hit kommer nemlig maskinene SY18C (1,8 tonn), SY26U (2,5 tonn), SY75C (7,5 tonn), SY135C (15 tonn), SY155U (16 tonn), SY389H (40 tonn) og muligens også SY215C (24 tonn) om den rekker frem. U bak benevnelsen står for korthekk.

– Vi har solgt en 2,6 tonner til en kunde på Minnesund, men egentlig har vi ikke fokusert veldig på salg foreløpig. Vi ville ha alt på plass, og ønsket å holde en demodag slik at kundene kan sette seg inn i maskinene og kjenne på hvordan de er, sier Henriksen.

Sany Europa

Sany er et av de største kinesiske merkene, og produsenten har stort anlegg for deledistribusjon og lager i Tyskland. I tillegg skal alle maskinene opptil fem tonn produseres i Tyskland.

– Vi håper Sany tas godt imot, selvsagt. Det er veldig fine maskiner med kjente komponenter. For eksempel leveres motorene fra Yanmar, Cummins og Isuzu, og maskinene har fem års garanti, eller 10.000 timer, sier Henriksen.

Foruten Quick Truckservices egne folk, vil også Rototilt og HR Maskin være på plass på demodagene med tilter og Grammer førerstoler. Grillen hentes også frem, og det garanteres for både hamburgere og drikke, lover Henriksen.

– Vi vil også arrangere en førerkonkurranse der vinneren får gavekort på 5000 kroner fra Mekonomen, sier Henriksen.

Powered by Labrador CMS