SPESIELL: Konseptbilen Kayoibako er en varebil som ikke ligner noe man har sett tidligere.

Toyota Kayoibako

Som flåtekjøretøy skal det kunne integreres i intelligente kortdistansesystemer for godsdistribusjon.

Publisert

Toyota avduket konseptbilen Kayoibako på Japan Mobility Show i slutten av oktober. Prototypen av en ny kompakt batterielektrisk minivan er et element i Toyotas visjon for nullutslippstransport i nær fremtid. Bilen ble vist sammen med to andre elektriske konsepter – en familie-SUV kalt FT-3e og sportsmodellen FT-Se.

HELT FREM: Varer kan plasseres i hele "passasjersiden". He vist med høyreratt.

Toyota Kayoibako er et kjøretøy med flere bruksområder. Designet gir mulighet for tilpasning av bilen til dagens behov, slik at kjøretøyet kan utføre mange oppgaver samtidig.

Ordet «kayoibako» refererer til en ny generasjon containere som brukes til å transportere deler og produkter mellom anlegg trygt og effektivt. Dimensjonene skal la deg eliminere avfall, og utskiftbare moduler for interiørkonfigurasjon skal la deg tilpasse hver beholder til en rekke behov. Kayoibako minivan ble utviklet i henhold til de samme prinsippene.

Minivanen tar hensyn til behovene til bedriftskunder. Som flåtekjøretøy kan det integreres i intelligente kortdistansesystemer for godsdistribusjon.

FØRERPLASSEN: Dashbordet er også veldig spesielt på konseptbilen.

Interiøret tar også hensyn til behovene til funksjonshemmede, inkludert rullestolbrukere.

Bilen har en lengde på 3990 mm, en bredde på 1790 mm og en høyde på 1855 mm, med en akselavstand på 2800 mm. Den indre lengden er 3127 mm og lengden på førersiden er 2141 mm. Det praktiske interiøret er 1485 mm bredt og 1437 mm høyt.

Powered by Labrador CMS