Hilltip har utviklet et sporingssystem til bruk sammen med produsentens ploger og spredere på pickuper og små lastebiler.
Hilltip har utviklet et sporingssystem til bruk sammen med produsentens ploger og spredere på pickuper og små lastebiler.

Hilltip sporer vinterjobben

Hilltip har utviklet et nytt system for sporing av snørydding og sand- og saltspredning med pickup og små lastebiler.

Publisert Sist oppdatert

Selve sporingssystemet kalles Htrack og er spesielt tilpasset mindre utstyr som pickup og små lastebiler. Nye Htrack er kompatibelt med alle plogene og sand- og saltsprederne fra Hilltip, og løsningen er utviklet for at entreprenøren skal ha full kontroll på alle sine enheter. Informasjonen hentes på datamaskinen eller på smarttelefonen.

- Vi er den første snøplog- og sprederleverandøren på markedet som tilbyr et komplett sporingssystem for dette segmentet, sier salgssjef Frank Mäenpää.

Ikke minst benyttes systemet for å dokumentere hvor det er ryddet snø og langt på sand/salt. Man får både informasjon om hvor mange gram pr. m² eller ml pr. m² som er lagt, sprederbredde, sprederhastighet, tidsbruk, totalt mengde som er lagt og informasjon om tomgangskjøring.

Bruken av snøplogen kan i tillegg kobles inn i systemet slik at man ser hvor og når denne har vært på bakken. All data sendes på nettet til kontoret der man kan trekke ut rapporter pr. dag, uke, år osv.