-Vi vil i stor grad benytte NCC Green Asphalt på de kommunale jobbene, sier distriktssjef i NCC, Oskar Bøe.
-Vi vil i stor grad benytte NCC Green Asphalt på de kommunale jobbene, sier distriktssjef i NCC, Oskar Bøe.

Nye asfaltkontrakter til NCC

Selskapet har nå 20 kommunekontrakter i og rundt Molde og Ålesund

Publisert Sist oppdatert

NCC har inngått rammeavtale om asfaltarbeider med kommunene Molde, Aukra, Midsund og Nesset. Årlig vil det bli asfaltert ca. 8000 tonn for de fire kommunene.

Det var fem kommuner som i april lyste ut en anbudskonkurranse om en rammeavtale for asfaltarbeider. NCC inngikk 11. mai fire delavtaler med kommunene. Distriktssjef Oskar Bøe er meget godt fornøyd med oppdragene og oppstartsmøte er gjennomført.

- At vi vinner fire av fem kommuner i denne anbudskonkurransen, må vi være veldig godt fornøyd med. Kontraktene er nå signert og vi starter opp arbeidet i slutten av mai. Vi takker kommunene for tilliten de viser oss, sier Bøe.

Rammeavtalen gjelder i to år med opsjon for to nye år. Kommunekontraktene bidrar til en solid produksjon ved asfaltfabrikken i Ålesund, opplyser NCC i en pressemelding. I tillegg har selskapet en asfaltavtale med Ålesund og 16 omliggende kommuner.

- Vi står meget sterkt på kommunemarkedet i Møre og Romsdal, og vi vil i stor grad benytte NCC Green Asphalt på de kommunale jobbene, opplyser Bøe.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS