Bilde fra 2014 da Erik Mørch var engasjert i Bringbirken 2015.
Bilde fra 2014 da Erik Mørch var engasjert i Bringbirken 2015.

Erik Mørch slutter i Bring

Erik Mørch (57) har sagt opp jobben i Bring Warehousing AS etter 36 år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Jeg har lyst til å prøve noe nytt etter så mange år i samme bedrift, sier Mørch.

De siste årene har 57-åringen jobbet som produktsjef i selskapet han forlater. Nå har Mørch planer om større og andre utfordringer innen eiendom eller andre deler av logistikkbransjen, kanskje som selvstendig konsulent.

- Det er kontinuerlig store omstillinger i Posten-konsernet. Nå så jeg en mulighet for å gripe sjansen til å gjøre noe nytt, skriver Mørch i en pressemelding.

OCS og Wajens

Bring Warehousing AS har sin opprinnelse tilbake til 1968 under navnet OCS – Oslo Container Stevedor AS og Wajens AS.

Erik Mørch startet i selskapet som truckfører i 1979 og steg i gradene til han ble administrerende direktør i Wajens AS i 1998. OCS og Wajens ble kjøpt opp av Posten Norge AS i 2000, og Mørch fusjonerte selskapene i 2006, hvor han samme år overførte selskapets distribusjonsvirksomhet med 30 lastebiler inn i Box Group. Siden da har Mørch hatt en rekke ledende posisjoner i konsernet.

- Det har vært en eventyrlig reise gjennom alle disse årene. Når jeg tar en titt på CV-en min går det opp for meg at jeg har vært med på utrolig mye, sier Mørch.

- Kjærlighetssorg

Den mest krevende perioden var å etablere Nordens største tredjepartslager på Berger. 36.000 kvadratmeter nytt lager som inkluderte kompliserte innslag av lager-automatisering. Etter etableringsfasen overlot Mørch stafettpinnen som toppleder.

- I min tid som leder gikk vi fra 175 MNOK til 461 MNOK i omsetning. Det er jeg utrolig stolt av, sier Mørch.

Når han nå forlater Bring er det som en slags kjærlighetssorg:

– Det er vemodig å slutte. Men i motsetning til i samlivet, kan man hoppe over til andre og skilles som gode venner, sier Mørch.

Han ønskes lykke til videre av Posten/Bring-konsernet.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS