Kjell Sæter og Ekspert Maskinutleie har mange Kubota-gravere. Nå har de bestilt enda flere.
Kjell Sæter og Ekspert Maskinutleie har mange Kubota-gravere. Nå har de bestilt enda flere.

Storkjøp av Giant og Kubota

Ekspert Maskinutleie satser offensivt og storhandler hos Hymax.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Ekspert Maskinutleie har bestilt 35 anleggsmaskiner fra Hymax, fordelt på 30 gravere fra Kubota og fem hjullastere fra Giant i forskjellige størrelser.

- Kubota har jeg kjørt siden slutten av 90-tallet, og det har vist seg å være den maskinen jeg har mest tro på. Det er aldri noe galt md dem. Du får en god pris når du kjøper dem og annenhåndsverdien er god, sier daglig leder i Ekspert Maskinutleie Kjell Sæter til AT.no.

De 35 maskinene skal leveres i løpet av første del av 2016, og kommer i tillegg til 43 maskiner som selskapet fått levert fra Hymax i 2015. Sæter sier at bestillingen de nå har lagt inn er noe større enn det de pleier.

- Det er nok 20-25 prosent mer enn det vi pleier på denne tiden, og vanligvis kommer det flere bestillinger etter hvert, sier han.

Ekspert Maskinutleie AS ble etablert i 1998 på Langhus i Ski og har avdelinger på Langhus, i Oslo, Bærum og Drammen, etter at Drammen Maskinutleie ble kjøpt opp tidligere i år. Selskapet har 1070 objekter til utleie, blant dem 150 gravemaskiner fra ett til 25 tonn.

- Vi er ett firma i vekst som forventer en omsetning i 2015 på ca. 75 millioner og har budsjettert med 85 millioner for 2016, forteller Sæter.

Powered by Labrador CMS