Kjell Sæter og Ekspert Maskinutleie overtar Drammen Maskinutleie.
Kjell Sæter og Ekspert Maskinutleie overtar Drammen Maskinutleie.

Kjøper Drammen Maskinutleie

Ekspert Maskinutleie AS har kjøpt aksjene i Drammen Maskinutleie AS.

Publisert Sist oppdatert

De to selskapenes ledelse er i dag blitt enige om at Ekspert Maskinutleie overtar Drammen Maskinutleie fra 1 august 2015, melder Ekspert maskinutleie i en pressemelding.

Driften vil videreføres fra alle avdelinger under profilen til Ekspert Maskinutleie:

  • Langhus
  • Drammen
  • Bærum
  • Oslo

 

Daglig leder i Drammen Maskinutleie AS, Oddvard Lien fortsetter som avdelingsleder i Drammen.  Kjell Sæter vil fortsette som selskapets daglig leder.

De to selskapene omsatte i fjor til sammen rundt 80 millioner kroner som i all hovedsak er utleie av anleggsmaskiner, lifter og annet byggrelatert utstyr.  Forventet omsetning i 2015 er omkring 90 millioner kroner. Selskapene sysselsetter til sammen 28 årsverk.

- For våre kunder innebærer dette at vi får en større maskinpark og bredere geografisk tilstedeværelse som gjør oss bedre rustet til å møte deres behov for maskiner og utstyr.  Etter oppkjøpet vil vi i enda større grad kunne tilby både kapasitet og kompetanse som våre kunder etterspør, heter det i pressemeldingen.

Ekspert Maskinutleie AS ble etablert i 1998 på Langhus i Ski.  Drammen Maskinutleie AS ble etablert i 2001 i Drammen.  Begge selskaper har operert i det samme segment med hovedfokus på anleggsmaskiner til proffkunder på sentrale østlandsområde.