Per Iversen (til venstre), Bjørn Skribeland og Finn Thrane Johansen skal jobbe hos Indexator i Norge. De åpner i nye lokaler på Skedsmokorset i oktober.
Per Iversen (til venstre), Bjørn Skribeland og Finn Thrane Johansen skal jobbe hos Indexator i Norge. De åpner i nye lokaler på Skedsmokorset i oktober.

Indexator åpner på Skedsmokorset

Svenske Indexator Rototilt System åpner dørene på sin norske avdeling i oktober. På Skedsmokorset vil de drive salg og ha et fullutrustet verksted for sine produkter.

Publisert Sist oppdatert

Finn Thrane Johansen er ansatt som country manager i Norge. Han har erfaring både fra Pon Equipment og Volvo Trucks. Nå kommer han fra stillingen som country manager hos UniCarriers Norge. Han er spent på å være med å bygge opp Indexator i Norge. Selv om produktene har vært i det norske markedet i mange år og er et godt innarbeidet varemerke.

- Norge er et av våre viktigste markeder, sier salgs og markedssjef i Indexator Per Väppling i en pressemelding. Han legger vekt på økt tilgjengelighet, både på kunnskap og reservedeler, som viktig for kundene.

- Vi har fått tak i ansatte med bra erfaring og mange år i bransjen, sier han.

I første omgang er det fire ansatte som vil jobbe på Skedsmokorset. De vil jobbe i helt nyoppussede lokaler som foruten et komplett verksted vil inneholde en butikkdel.

Foruten sjefen, som også skal drive med salg, er Per Iversen ansatt som deleansvarling mens Bjørn Skribeland er tekniker. Ytterligere en tekniker/mekaniker er under rekruttering.

Indexator Rototilt System AB er et svensk selskap og en del av Indexator Group. Konsernet har 250 ansatte og omsetter for 550 millioner svenske kroner.