Daf med ny 3D konfigurator
Daf med ny 3D konfigurator

DAF med 3D konfigurator

Nå kan du konfigurere din nye DAF via Internett, 3D Daf Truck Configurator viser alle tilgjengelige akselkonfigurasjoner og førerhusvarianter.

Publisert

Den nye 3D Daf Truck Configurator viser alle tilgjengelige akselkonfigurasjoner og førerhusvarianter, samtidig som alle mulige fabrikkalternativer er inkludert – alt i 3D. Den konfigurerte lastebilen kan deles direkte med forhandleren og karosseribyggeren, noe som gir kortere ledetid.

Dataene som brukes av 3D Daf Truck Configurator, hentes via Internett direkte fra de opprinnelige designkildefilene hos Daf. Dette betyr at de er 100 % nøyaktige. Denne prosessen er ifølge Daf unik innen bilbransjen. 

Alle varianter tilgjengelig 

Med 3D DAF Truck Configurator kan du konfigurere den optimale lastebilen for ethvert bruksområde via Internett. To, tre eller fire aksler, enkelt eller dobbelt drivverk, styrbar eller ikke styrbar slepeaksel, kort førerhus eller førerhus med soveplass eller ekstra romslig Space Cap eller Super Space Cab – alle tenkelige lastebil- og chassisvarianter kan konfigureres på nettet. I tillegg er alle fabrikkalternativer konfigurerbare. 3D Daf Truck Configurator gjør det også mulig å plassere komponenter som drivstofftanker, etterbehandlingsystem og batteribokser, nøyaktig, for deretter å se gjennom plasseringen av dem.

Umiddelbar sjekk

Den virtuelle trucken kan roteres 360 grader under den nettbaserte spesifiseringsprosessen, noe som umiddelbart gjør det mulig å finne ut om valgene av chassis og førerhus er det beste valget for bruksområdet og potensielle påbygg. Dette er særlig nyttig for karosseribyggeren, som med én gang kan se om de rette komponentene er plassert på de rette stedene. 3D DAF Truck Configurator gjør det derfor mulig å dele en komplett kjøretøyspesifikasjon direkte med karosseribyggeren.

Støtte fra forhandleren

Hvis det er noe du lurer på, hjelper DAF-forhandleren deg med lastebilspesifikasjonen. Transportøren kan også sende den valgte konfigurasjonen direkte til DAF-forhandleren for å få et tilbud på bilen.

Tilgjengelig i alle land

DAFs nye 3D DAF Truck Configurator er tilgjengelig på alle europeiske DAF-nettsteder.