Den norske virksomheten er en sterk bidragsyter til vekst i Leman-konsernet. Her under fjorårsåpningen av terminalen i Vestby utenfor Oslo. Fra venstre CEO Thomas Krøyer, eier Phillippe Ziegler og country manager i Norge Egil Wilhelms.

Leman står han av

Logistikk-konsernet Leman fortsetter veksten i et utfordrende marked.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Nytt logistikksenter i Vestby utenfor Oslo og et fjorår med høy aktivitet og vellykkede fusjoner er blant hovedårsakene til et positivt resultat på 32,2 mill. danske kroner i 2018.

Ifølge konsernets ferske årsrapport for 2018 var omsetningen på 2,44 milliarder kroner, mot 2,16 milliarder året før, en vekst på 12,8%.

- Resultatet avspeiler et år med store IT-investeringer, vesentlige engangsomkostninger og kapasitetsutfordringer på det europeiske road-markedet, sier CEO Thomas Krøyer i Leman Group, og som betegner resultatet som tilfredsstillende.

Han understreker konsernets ambisiøse vekststrategi.

– På rett spor

Lastebilen har blitt et viktig redskap for å nå målene i Leman.

– Vi er på rett spor med stabil vekst til tross for fortsatt stor kapasitetsmangel og utfordringer med et ustabilt sjøfraktmarked, sier Krøyer.

Leman fortsatte i fjor investeringene på IT og digitalisering, i tråd med virksomhetens strategi.

Flyttingen av hovedkontorene for Maru og Leman UK til ny lokasjon i Normanton har allerede gitt synergieffekter.

I Norge er logistikkaktivitetene konsolidert og samlet i nytt og topp moderne logistikklager i Vestby. Samtidig overtok Leman 1. juni 2018 100% av aksjene i FIN Logistics i Finland.

Powered by Labrador CMS