Konsernsjef NRC Group, Henning Olsen, er glad for at konsernets satsing på jernbanetekniske fag i Norge har lykkes i form av en stor kontrakt med Bane Nor.
Konsernsjef NRC Group, Henning Olsen, er glad for at konsernets satsing på jernbanetekniske fag i Norge har lykkes i form av en stor kontrakt med Bane Nor.

NRC Group tildelt stor kontrakt på Vestfoldbanen

Bane Nor har tildelt NRC Group kontrakt på 793 millioner kroner for jernbanetekniske arbeider i forbindelse med nytt dobbeltspor mellom Nykirke og Barkåker.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Kontrakten omfatter alle jernbanetekniske arbeider, med unntak av signalarbeider, for 13,6 km dobbeltspor fra Nykirke sør for Holmestrand, til Barkåker nord for Tønsberg.

Dette er en av de første gangene det gjennomføres en så stor totalentreprise for alle jernbanetekniske fag i Norge.

-  NRC Group har systematisk posisjonert seg for veksten i jernbaneinvesteringer i Norge. Tildelingen av denne store totalentreprisen innenfor jernbanetekniske fag i Norge i konkurranse med norske og europeiske aktører synliggjør vår kompetanse og konkurransedyktighet i markedet, sier konsernsjef NRC Group, Henning Olsen.

Nytt dobbeltspor skal legge til rette for flere tog mellom Oslo og Tønsberg for å gi de reisende en bedre og mer effektiv hverdag når det åpnes for trafikk i 2024.

- Vi ser frem til å bidra til byggingen av ny bærekraftig infrastruktur mellom Nykirke og Barkåker, sier Olsen.

Prosjekteringsarbeidet er forventet å påbegynnes fjerde kvartal 2019. Oppstart på utbygging er forventet i 2022 med sluttføring i 2024.

Tildelingen av kontrakten er gjenstand for en tidagers klagefrist. Endelig signering av kontrakten kan først skje etter utløpet av denne perioden.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS