NY AVTALE: Agder tar over service på Normet-maskinene i Norge. Her er Normet-utstyr fra World Tunnel Congress som ble arrangert i Bergen i 2017.

Agder tar over Normet-service

Agder Gruppen og Normet har inngått en avtale om service- og deleleveranse for det norske markedet.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Agder tar altså over service-, vedlikehold og deleleveranser for de finske Normet-maskinene i Norge. Normet er en stor aktør for utstyr til blant annet tunnel- og underjordsarbeid.

Avtalen er signert og er allerede gjeldende, og dette er en forlengelse av et samarbeid mellom det norske og det finske selskapet som har pågått i et par år allerede. Tidligere i år ble det også kjent at Agder har kjøpt opp Normet Esslift og skal produsere dette utstyret i Flekkefjord. Agder er også stor på utleie, og har en rekke Normet-maskiner i denne parken.

- Agder har stor dekning av kunder og massevis av maskiner tilgjengelig for den norske tunnelbransjen. Jeg tror at god tilstedeværelse og en profesjonell arbeidsstyrke vil danne et sterkt fundament for at Normet-maskinene får godt vedlikehold og vil være produktive for våre kunder, sier Riku Helander som er senior vice president i Normets Service Business Line.

BYGGER OPP: Adm. direktør Kjell Vidar Hamre i Agder Tunnelservice, er glad for Normet-avtalen.

- Samarbeidet med Normet har pågått i et par år, og vi er meget fornøyde. Vi tror det norske markedet vil gi begge selskapene store muligheter. Med Agder og Normet sammen, tror vi dette vil være veldig bra for norske kunder, sier adm. direktør Kjell Vidar Hamre i Agder Tunnelservice.

Agder Tunnelservice er del av Agder Gruppen som består av flere selskaper.

Powered by Labrador CMS