DEMORUNDE: Etter visning på Park og Anleggsmessen i fjor høst rakk Sandhaug en 14-dagers demonstrasjonsrunde og kundebesøk med den grønnlakkerte lånemaskinen.

Endelig – Ravo 5e klar

SANDHAUG AS: Lånemaskinen Ravo 5e helelektrisk feiemaskin som Sandhaug AS presenterte på Park og Anleggsmessen i fjor høst, ble en publikumsmagnet. Nå er ventetiden over.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Første maskin var nemlig på plass hos importøren i Norge 20. januar.

- Umiddelbart etter utstillingen organiserte vi en kort 14-dagers demorunde til kunder i Oslo og nærområdet med lånemaskinen. Planen var å fortsette demorunden med egen maskin i desember, men leveransen ble noe forsinket. Nå er imidlertid teamet vårt klar for oppfølging med vår egen maskin, sier Rune Sandhaug.

Lang venteliste

KLAR: Gunnar Hatlem hos Sandhaugs Oslo-avdeling på Brobekk er klar for å fortsette demonstrasjonsrunden med Ravo 5e.

- Responsen har vært stor, og nå kan vi gå igang med oppfølgingen ute hos kunder, entreprenører, kommuner og andre som har vedlikeholdsmaskiner på programmet. Mange vil vite mer om el-Ravo, og hittil har vi bare sett «toppen av bløtkaka», sier Gunnar Hatlen. Han organiserte visningsrunden med lånemaskinen, og både på hovedkontoret i Gjøvik og avdelingen i Oslo er det en lang liste med kunder som venter besøk. Sørlandet og nordover står for demobesøk.

- Hva lyder tilbakemeldingene på etter demo- og testing?

- Først og fremst fremheves komforten for føreren, og det lave lydbildet fra maskinen. Folk kan stå ved siden av maskinen uten å høre at den er i gang. Dernest kommer sugekapasitet, effektivitet og at den har en driftstid på syv timer. El-versjonen av Ravo 5e går også, for eksempel, på tre skift i døgnet i store byer, sier Hatlen.

Med i feiemaskinprogrammet har produsenten Ravo B.V i Fayat-gruppen også en rimeligere dieseldrevet maskin i samme størrelse som Ravo 5e.

Powered by Labrador CMS