MANGE MULIGHETER: Nye EC206 kan også utstyres med både tilt- og rotasjonssensorer for maskiner med maskinstyringssystem.

Engcon-nyhet for minigravere

4-6 TONNERE: Engcon lanserer hurtigkoblingssystemet EC-Oil på det nedre redskapsfestet på tiltrotatoren EC206 som er tilpasset 4-6 tonns minigravere.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det betyr at hydraulikk, elektronikk og sentralsmøring automatisk kobles til mens føreren sitter i førerhuset. I 2020 innførte engcon EC-Oil (automatisk olje- og strømtilkobling) som standard på maskinfestet S40, og på overdelen av EC206-tiltrotatoren for maskiner opptil 6 tonn. Nå er altså turen kommet for å innføre dette også på det nedre redskapsfestet.

Det nedre redskapsfestet av typen S40 får også flere ekstra hydraulikkuttak, pluss den smarte funksjonen som lar deg koble til en avtagbar gripekassett. Nå planlegges det for feievals og andre redskaper.

Engcon har utstyrt EC206 med en helt ny svivel med økt kapasitet og flere utganger for ekstra hydraulikk på redskapsfestet S40 under EC206. Det er også ekstra uttak på hver side av redskapsfestet, samt et ekstra på baksiden av festet. Ekstrauttakene på siden av redskapsfestet kan forsynes direkte fra gravemaskinens ekstra hydraulikkuttak, noe som åpner for en høyere oljestrøm enn uttakene som styres via tiltrotatorens ventiler. Dette muliggjør drift av for eksempel kantklippere eller andre redskaper som krever litt høyere oljestrøm.

Powered by Labrador CMS