ELEKTRISK: Ingen tvil om hva budskapet med dette bildet er. Elektriske maskiner er kommet for å bli i markedet.

Engcon ruller nå ut tredje generasjon tiltrotatorer

BAUMA: Dette er detaljene i den nye generasjonen tiltrotatorer som Engcon presenterer på Bauma.

Verdens største anleggsmesse, Bauma, arrangeres i den tyske byen München 24. til 30. oktober. Engcon har vært på plass på hver Bauma siden 1998, og i år er det den nye generasjonen tiltrotatorer som står i flomlyset på standen til den svenske produsenten.

PRESISJON: Heller ingen tvil om hva Engcon vil fortelle med dette bildet.

Detaljene

I en pressemelding skriver Engcon at den nye generasjonen er et fremskritt innen bærekraft og smart teknologi som reduserer drivstofforbruket, og som også er tilpasset elektriske gravemaskiner. Den nye generasjonen har et helt nytt styresystem med lastfølende hydraulikk som ikke stresser maskinen mer enn nødvendig. Dette gjør at føreren kan få flere arbeidstimer ut av hver ladning eller tanking.

Systemet skal også øke komforten og sikkerheten for brukeren. Systemet styres med en app som kan lastes ned på Apple- og Android-enheter, og føreren kan bl.a. bytte programmer og justere hastigheten på funksjoner.

Demonstrasjon

På Bauma-standen kan besøkende få demonstrert hvordan tiltrotatoren effektiviserer gravingen. Uten å måtte gå ut av maskinen kan føreren også trygt og enkelt bytte redskaper for graving, bruk av klype, lasting, løfting og mye mer, melder Engcon videre i pressemeldingen.

Engcon melder også at produsenten vil demonstrere det smarte styresystemet som den tredje generasjonen tiltrotatorer blir utstyrt med.

Møtes igjen

– Vi gleder oss stort til å fortelle om den tredje generasjonen tiltrotatorer på en av verdens største messer, og vi ser frem til å møte eksisterende og potensielle kunder. På vår stand kan de besøkende prøve det nye systemet, stille spørsmål og se de innovative løsningene vi har utviklet for å effektivisere gravemaskinbransjen, sier produktsjef Martin Engström i Engcon.

PS: På Vei og Anlegg på Lillestrøm i mai fikk de besøkende en sniktitt på en modell i den tredje generasjonen.

Powered by Labrador CMS