«SKREDDERSYDD»: Bobcat-lasteren L85 (86 hk) kan nå leveres med «skreddersydd» feieutstyr fra finske Snowek. (Foto: Anleggsgruppen AS)
«SKREDDERSYDD»: Bobcat-lasteren L85 (86 hk) kan nå leveres med «skreddersydd» feieutstyr fra finske Snowek. (Foto: Anleggsgruppen AS)

Feieløsning tilpasset Bobcat-laster

LIER: Vårnyheten fra Anleggsgruppen AS i Lier (Viken) er «feiepakkeløsning» for hjullasteren Bobcat L85. I front har 6-tonneren en finsk Snowek Circulus C190 feiemaskin med oppsamlerkasse – og vanntank montert bak på maskinen.

Publisert

Maskinen med dette feieutstyret vil bli vist første gang på Vei og Anlegg i mai, sier salgssjef Paul Håkon Endresen i Anleggsgruppen.

Circulus 190 har arbeidsbredde på 1,9 m. Feiemaskinen med oppsamlerkassse på 950 l, har 360 graders rotasjon. Det innebærer at man feie i alle retninger – uten å endre maskinposisjonen. Feiemaskinens «flytfunksjon» gjør det også enkelt å få med materialet som har samlet seg inntil fortauskanter, heter det. Ønsker man å øke feiebredden, kan sidekoster monteres, og arbeidsbredden blir da 2,1 m.

Bak på maskinen er det montert en galvanisert vanntank som rommer 300 liter. For å operere feie- og vanningsfunksjonene, er joystick’n utstyrt med ekstrafunksjoner.

– Finske Snowek tilbyr også et høytrykks støvdempingsanlegg, og det kan hende at maskinen vi viser på Vei og Anlegg på Lillestrøm, er utstyrt med støvdempingsanlegget, sier salgssjef Paul Håkon Endresen.

Powered by Labrador CMS