FRA VENSTRE: Truls Loe Larsen (daglig leder i Trygg Vei AS), Jon Ola Stokke (administrerende direktør i Garda Sikring Group) og Fredrik Zachariassen, daglig leder i Veisikring AS.
FRA VENSTRE: Truls Loe Larsen (daglig leder i Trygg Vei AS), Jon Ola Stokke (administrerende direktør i Garda Sikring Group) og Fredrik Zachariassen, daglig leder i Veisikring AS.

Garda Sikring Group kjøper Veisikring AS

– Vi er veldig glade for å ønske Veisikring og Bærum Asfalt velkommen inn i vår familie, sier Jon Ola Stokke, administrerende direktør i Garda Sikring Group.

Publisert

Veisikring Holding AS er nå en del av Garda Sikring Group AS. Det sammenslåtte konsernet vil være en av de ledende leverandørene av trafikksikkerhetsløsninger og bruvedlikehold i Norge.

– Vi har fulgt Veisikring i mange år og er veldig glade for å ønske Veisikring og Bærum Asfalt velkommen inn i vår familie, sier Jon Ola Stokke, administrerende direktør i Garda Sikring Group. 

– Trygg Vei, som er ett av selskapene i Garda Sikring Group, har sammen med Veisikring, komplementære styrker og vil skape en sterk enhet som vil kunne gi våre kunder et enda bedre tjenestetilbud. Kombinasjonen er en perfekt match, sier Fredrik Zachariassen, daglig leder i Veisikring AS og Truls Loe Larsen, daglig leder i Trygg Vei AS. 

Gjennom transaksjonen vil både Veisikring og Trygg Vei styrke sin kompetanse og kapasitet til å fortsette å levere markedsledende tjenester i det norske markedet.

Veisikring

Veisikring har vært en av Norges ledende selskaper innen rekkverksløsninger siden 1991, og leverer rekkverk i både stål og betong. 

Selskapet har et omfattende tjeneste- og produkttilbud gjennom et internasjonalt forsyningskjedenettverk og har egne godkjenninger etter europeiske EN-1317 standard.

Et fond forvaltet av Norvestor Advisory AS har vært indirekte majoritetseier i Veisikring med ca. 80 % av aksjene. Ledelse og ansatte har eid resten, og sammen selger de nå selskapet til Garda Sikring Group. 

Med hovedkontor i Drammen og et avdelingskontor i Froland, har selskapet ca. 70 funksjonærer og installatører. Årlig ligger omsetningen på ca. 300 millioner kroner. 

Garda Sikring

Garda Sikring Group tilbyr rådgivning, installasjon, service og vedlikehold for et bredt spekter av virksomhetskritiske produkter og tjenester innen perimeter- og mekanisk sikkerhet, teknisk sikkerhet, trafikksikkerhet og industriporter. 

Konsernet omsetter for 3,3 milliarder, med 1300 ansatte. 

Trygg Vei er et spesialfirma innen trafikksikring, med hovedvekt på rekkverk. Firmaet er lokalisert i Solbergelva ved Drammen og med egen avdeling i Steigen i Nordland. De har mer enn 30 års erfaring innen fagområdet vei- og brurekkverk.

Powered by Labrador CMS