OPPKJØP: Heda Security blir en del av Garda Sikring Group. Håkan Fälting (t.v.), adm. direktør i Heda Security og Jon Ola Stokke, CEO i Garda Sikring Group er godt fornøyde med oppkjøpet.

Garda Sikring Group styrker seg ytterligere i Norden 

EMK Capital kjøper Heda Security.

Publisert

EMK Capital har kjøpt Heda Security, som nå blir en del av Garda Sikring Group. Med dette styrker selskapet sin posisjon som en ledende totalleverandør innenfor sikkerhet og områdesikring i Norden, med selskaper i Norge, Danmark, Finland og Sverige.

Har 220 ansatte

Heda Security tilbyr alt innen mekanisk og teknisk sikkerhet, både enkeltstående løsninger og komplekse integrerte sikringssystemer, samt rådgivning, planlegging, service og beredskap. 

Med dette kjøpet er nå Garda Sikring Group godt etablert i det svenske markedet.

Administrerende direktør i Heda Security, Håkan Fälting, er stolt av selskapets kontinuerlige utvikling fra oppstart for 30 år siden, og ser frem å utvikle selskapet videre med ny eier:

– Vi er den ledende leverandøren av områdesikring med fokus på høysikkerhet til offentlige sektor og bedrifter. Vi er representert med 13 avdelinger i Sverige, eget selskap i Finland, Teknoinfra, og vi har totalt 220 ansatte. Vi omsetter for 700 millioner kroner (SEK). Med ny og sterk eier på plass, får vi tilgang til moderne løsninger og digitale verktøy samt nye markeder og ny kompetanse. Dette gjør at vi nå raskere kan videreutvikle og realisere mange av våre planlagte innovasjons- og utviklingsprosjekter sammen. Vi kjenner oss godt igjen i Garda Sikrings visjon og deres verdisett, og vi ser frem til å bygge det beste laget sammen, sier Fälting.

Over to milliarder kroner i omsetning

– Vi er nå enda bedre rustet til å tilby mer sammensatte og komplekse sikkerhetsløsninger i en tid preget av mer uro og usikkerhet i samfunnet. Nå starter vi på arbeidet med å skape og utnytte synergier og muligheter for oss, våre partnere og ikke minst våre kunder som vil få tilgang til nye produkter og ytterligere kompetanse, sier CEO Jon Ola Stokke i Garda Sikring.

Med Heda Security som en del av Garda Sikring Group, øker antall ansatte til ca. 760 og den årlige omsetningen til over 2 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS