Nye Hitachi ZW180-7 hjullaster.

Hitachi ZW180-7 introduseres nå

Dette er en Steg V-kompatibel hjullaster i midtsegmentet i den nye 7-serien fra Hitachi.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Denne lasteren appellerer 100 % til maskineiere og maskinførere. Med ledende industrielle sikkerhetsløsninger og et luksuriøst førermiljø vil sjåfører føle fullstendig kontroll over arbeidsplassen. Maskineierne vil glede seg over maskinens eksepsjonelle effektivitet og en optimal oppetid. Maskinovervåkingssystemet fra Hitachi og ettermarkedstjenester fra Nasta sikrer lave driftskostnader, og full oversikt over maskinparken, skriver importør Nasta i en pressemelding.

Teknisk sjef og hjullasterspesialist hos Nasta, Espen Olsen, lar seg begeistre når den nye Hitachi ZW180-7 nå kommer til Norge:

- Modellen har fått seg et bra løft i forhold til førerkomfort og støy. Hold-funksjon på ekstrahydraulikken er en stor forbedring. Modellen er lovlig å kjøre langs vei, og er godt egnet til blant annet brøyting. Den er smidig og perfekt som servicemaskin. Maskinen er oversiktlig å operere da et nytt 270-graders kamera gir føreren full kontroll. Den kan også leveres med multifunksjonsspak, eller «fingertip»-spak etter ønske, sier han.

Mye arbeid er lagt ned for å forbedre setet og Nasta nevner følgende tilpasninger:

- Elektroniske spaker

Den oppgraderte førerplassen i den nye hjullasteren.

- Ergonomisk multifunksjonsspak

- Betjening av en rekke funksjoner fra et større armlene

- Enkelt sidepanel med oversiktlig meny

- Tydelig skjerm som gir god synlighet

Når maskinen står i revers, vil maskinens varslingssystemer umiddelbart utløse en alarm dersom en gjenstand skulle nærme seg maskinens bakside.

Lasting

Hitachi ZW180-7 kan brukes med utallige utstyrsvarianter, og det er tre ulike løftearmer tilgjengelig: Standard, høy og parallell.

Raskere og mer effektive lastesykluser oppnås gjennom det såkalte «Approach Speed Control»-systemet, som også skal redusere drivstofforbruket med 16 %.

Det nye lastindikatorsystemet gjør at ZW-7-modellen laster nøyaktig, med besparelse av tid og penger som resultat. Føreren kan overvåke drivstofforbruket via ECO-måleren, og ytelsen kan økes med flere justerbare funksjoner.

En Power Boost-funksjon øker automatisk turtallet i motbakke.

Ytelsen og trekkraften til Hitachi ZW180-7 er forbedret ved endringer i motorens dreiemoment. Det skal gi enklere fylling av skuffe, raskere syklustider, høyere produktivitet og redusert drivstofforbruk. Den nye ZW-7 modellen laster mer nøyaktig ved bruk av den nye ECO-måleren.

Total kontroll

Gjennom hele livssyklusen til de nye ZW-7 hjullastere, tilbyr Nasta og Hitachi tilgang til viktige data og verktøy slik at eier og operatør kan administrere maskin og maskinpark mest mulig effektivt.

Disse inkluderer allerede eksisterende maskinovervåkingssystemer som ConSite (en del av Global e-Service), og ConSite Pocket-appen, som hjelper til med å overvåke ytelse, spore plassering og planlegge vedlikeholdet.

Powered by Labrador CMS