SPESIALITET: Damplastring er spesialfeltet til K. Hjelmeland som nå bli egen avdeling i Hæhre Entreprenør.

K. Hjelmeland AS fusjoneres inn i Hæhre Entreprenør AS

K. Hjelmeland AS har siden 2017 vært heleid av Hæhre Entreprenør, og nå fusjoneres selskapet med spisskompetanse på plastring inn i det større konsernet som egen avdeling.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

BLIR BRA: Daglig leder i K. Hjelmeland, Torgeir Moen, har stor tro på at fusjonen vil bidra positivt.

K. Hjelmeland har over 50 års erfaring fra anleggsbransjen, og med spesielt tung spisskompetanse innen plastring av fyllingsdammer. Selskapet har vært heleid av Hæhre Entreprenør AS siden 2017. Fra 1. november ble selskapet altså fusjonert inn i Hæhre Entreprenør. Daglig leder i K. Hjelmeland, Torgeir Moen, har stor tro på at dette vil bidra til positiv utvikling for begge parter.

- K. Hjelmeland og Hæhre har samarbeidet tett i mange år, og med fusjonen oppnår vi enda høyere ressursutnyttelse på gjennomføring av prosjekter, utnyttelse av maskinpark og ikke minst på erfaringsutveksling og kompetansedeling. I sum styrker dette vår konkurransekraft innen damplastring og arbeider på kraftstasjoner for norsk vannkraftindustri, uttaler Moen.

Avdelingen viderefører navnet K. Hjelmeland, og de skal fortsatt ha sitt kontor i Rosendal. Daglig leder i Hæhre Entreprenør, Gudmund Roen, er klar på at fusjonen er et strategisk grep for å være enda bedre rustet som spesialister i et voksende marked.

VIL ØKE: Daglig leder i Hæhre Entreprenør, Gudmund Roen, tror at vedlikehold av damanlegg, samt bygging og rehabilitering av kraftverk vil øke i fremtiden.

- Det er betydelig etterslep på vedlikehold av norske damanlegg, og dette markedet kommer til å øke i årene fremover. Det er åpenbart behov for kapasitet og kompetanse innenfor bygging og rehabilitering av kraftverk. Vi får nå samlet kompetansen innen tunneldriving, betongarbeider og damplastring i samme hus. I K. Hjelmeland har vi et unikt knippe av fagarbeidere som virkelig er spesialister innen damplastring, et arbeide som krever lang erfaring og spisskompetanse. Dette kombinert med erfaringen vi sitter på i Hæhre Entreprenør vil utløse ytterligere synergieffekter, sier Roen.

Powered by Labrador CMS