Daglig leder Arne Kenneth Øvstebø i Mineralteknikk ved to Terex M1700-maskiner som kan vaske og tørrsikte masser.
Daglig leder Arne Kenneth Øvstebø i Mineralteknikk ved to Terex M1700-maskiner som kan vaske og tørrsikte masser.

Maskin som kan vaske og tørrsikte masser

- Vi ser et økende behov for slike mobile løsninger, sier Arne Kenneth Øvstebø.

Publisert Sist oppdatert

Mineralteknikk ser et økt behov for mobile løsninger som kan kombinere vasking og sikting av sand og satser på hybride vaskesikter. De tilbyr Terex Washing Systems for å dekke dette behovet.

- Denne maskinen, M1700, er en enkel inngangsbillett for dem som vil komme i gang med vasking av masser, sier Arne Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk AS.

På lageret i Ålgård står det i dag to nye 2- og 3-dekker vaskesikter fra Terex Washing Systems, som er klare for levering.

- Flere opplever et behov for løsninger innen vasking av masser, enten i konkurranse om jobber eller på grunn av nye myndighetskrav. Vi i Mineralteknikk skal være i forkant av utviklingen og skal ha maskiner tilgjengelig når kunden trenger det, sier Øvstebø.

- M1700 kombinerer velprøvde og pålitelige Terex vaskesystemkomponenter. Terex er en verdensledende leverandør som gjennom 60 år har levert over 9000 maskiner verden over, noe som sikrer kunden trygg oppfølging og tilgang til et stort delelager og kompetansesenter. Denne vaskesikten er en populær maskin som det finnes flere av i Norge og nå er den altså kommet med Dual Power.

- De fleste aktører ønsker, i dag, å ha muligheten til å kjøre maskinen på strøm og da er det viktig at vi lytter til det, sier Øvstebø.

M1700 er bygget for kombibruk, det vil si at den kan brukes både til vasking og til tørrsikting.

- Maskinen er også lett flyttbar, noe som gjør at den kan fraktes mellom ulike prosjekter, sier Øvstebø.

Powered by Labrador CMS