Fornøyde norske ledere. Fra venstre: Leif Martin Drange (CEO Renta AS) og Steinar Kaalstad (adm. direktør i Høyde-Service Utleie AS).

Renta kjøper Høyde-Service

Finske Renta Group Oy har inngått avtale om å kjøpe Høyde-Service Utleie AS, et norsk utleieselskap med fire avdelinger lokalisert i Langhus (Oslo-avdeling), Sandefjord, Porsgrunn og Arendal.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet har mer enn 20 ansatte og en årlig omsetning på ca. 90 millioner kroner.

Oppkjøpet er et strategisk skritt mot å bygge et landsdekkende utleienettverk, øke Rentas tilstedeværelse i Sørøst-Norge, og styrke Rentas markedsposisjon i det norske markedet.

Høyde-Service vil fortsette å betjene sine kunder med den samme lokale tilnærmingen og tjenestene som før, men kan dra nytte av Rentas digitale løsninger for å forbedre sine tjenester.

– Vi er glade for å ønske Høyde-Service-teamet velkommen inn i konsernet og ser frem til å samarbeide med dem. Oppkjøpet er et naturlig steg videre til å bli en fullt landsdekkende aktør i Norge og er en god plattform for videre utvikling og vekst i Sør-Norge, sier adm. direktør Kari Aulasmaa i Renta Group.

Renta Group

  • Renta Group er et nordeuropeisk utstyrsutleiefirma grunnlagt i 2015. Selskapet har virksomhet i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Polen og Baltikum, med 135 depoter og ca. 1500 ansatte.
  • Renta leier ut et bredt spekter av anleggsmaskiner og utstyr samt tilhørende tjenester.
  • Renta også leverandør av stillas- og værbeskyttelsestjenester.

– Vi er veldig glade for at Høyde-Service går sammen med Renta, et selskap som deler våre verdier og har ambisiøse fremtidsplaner. Å være en del av Renta vil sikre fortsatt høykvalitetstjenester for våre kunder og gi et godt hjem for våre ansatte. Jeg er overbevist om at sammen med Renta vil Høyde-Service bli enda sterkere i vår region, sier Steinar Kaalstad, adm. direktør i Høyde-Service Utleie AS.

Oppkjøpet forventes gjennomført i løpet av april.

Powered by Labrador CMS